Новини

Міський дебатний турнір

Березень 30, 2012

th_05.JPG.jpgВідбувся щорічний міський дебатний турнір. Тема турніру актуальна та важлива для суспільства: «Доступ до соціальних мереж має бути обмеженим». У міських змаганнях взяли участь 8 команд україномовного формату та 2 команди англомовного формату. Дебат-клуб «Статус» нашої школи представив команду старшої вікової категорії в україномовному форматі у складі: Валашенко Олександра, Вовчок Іван та Смірнова Катерина (учні 9-А класу).

Екскурсія до Львова

Березень 30, 2012

Під час весняних канікул учні 7-А класу (класний керівник У. О. Артьомова), 8-А класу (класний керівник І. В. Сатанівська) та 9-А класу (класний керівник О. Ф. Коваленко) здійснили тур «Чарівний Львів – замки Львівщини».

Подяки від «Просвіти»

Березень 29, 2012

th_14.jpg

Перемога у міському конкурсі «Екологічна казка»

Березень 29, 2012

У Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося урочисте нагородження учасників та переможців другого міського конкурсу “Екологічна казка”.

Перемоги у міських конкурсах

Березень 28, 2012

Підбито підсумки міських конкурсів: «Юних математиків» серед учнів 5-х класів та «Юних знавці природи» серед учнів 3-х класів. За його підсумками учень 5-А класу Ярослав Сисой (вчитель Л. В. Засядько) посів третє місце у конкурсі «Юних математиків», а учень 3-Б класу Нікіта Товстопят (вчитель Т. М. Могильна) став третім у конкурсі «Юних знавців природи».

Підсумки тижня іноземних мов

Березень 27, 2012

З 19 по 23 березня 2012 року в школі проходив тиждень іноземних мов.

Підсумки обласних конкурсів читців

Березень 26, 2012

Підбито підсумки обласних конкурсів читців, які проводились за сприянням Черкаського обласного об’єднання товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка і департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаського міськвиконкому.
Учень 9-А класу Павло Коробко (художній керівник І. О. Коркішко) здобув перемогу в конкурсі «Шевченко в серці моєму», а учень 6-Б класу Артем Олійник (вчитель О. М. Туник) посів перше місце у конкурсі «Зоря Василя Симоненка зійшла над Черкащиною». Павло декламував вірш Т. Г. Шевченка «Нащо мені женитися?», а Артем байку В. Симоненка «Лев ім’я змінив».
Журі відмітило високий рівень акторської майстерності, вміння донести слово поетів до глядачів. Адміністрація школи, шкільний парламент, академічна рада дитячого об’єднання «Країна Пригод», учні, вчителі щиро вітають Павла Коробка, Артема Олійника а також їхніх художніх керівників Ігоря Олексійовича Коркішка та Олену Михайлівну Туник з перемогою та бажають подальших успіхів у художньо-естетичних конкурсах.

Результати обласного конкурсу ICWC

Березень 23, 2012

Результати обласного конкурсу ICWC

Акція «Діти за чисту воду і проти поліетилену! »

Березень 23, 2012

Учні школи, члени ВДС « Екологічна Варта» та міського екологічного дитячого клубу «Аква», відзначили Всесвітній День Води проведенням в місті громадської  екологічної акції «Діти за чисту воду і проти поліетилену! Протягом двох годин в центрі міста,  на Соборній площі,  56 активістів дитячого екологічного руху ділилися з громадянами інформацією про основні екологічні проблеми водойм, причини їх виникнення та можливі шляхи вирішення, пропагували ідеї сталого  розвитку, агітували відмовлятися від використання  в побуті найпоширеніших та найнебезпечніших забруднювачів довкілля – поліетилену і пластику. Учасники акції прийшли не з пустими руками, принесли з собою стіннівки присвячені воді, екологічні багаторазові сумки та розроблені учнями наліпки «Ні пластиковим пакетам !» .

Міський семінар-практикум

Березень 23, 2012

На базі нашої школи відбувся міський семінар-практикум «Створення умов для розвитку ключових компетентностей молодшого школяра через впровадження інноваційних і інформаційно-комунікаційних технологій в навчально-виховний процес початкових класів» для заступників директорів з навчально-виховної роботи міських шкіл, що відповідають за початкові класи.