Новини

Свято останнього дзвоника

Травень 29, 2009

Відбулося свято останнього дзвоника. В урочистій обстановці було нагороджено переможців загальношкільних конкрусів “Клас року” і “Учень року”, призерів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, МАН, конкурсів “Колосок” і “Кенгуру”, відмінників навчання. Щирі привітання отримали цьогорічні випускники школи.

Кращий клас із навчання

Травень 27, 2009

Підведені підсумки загальношкільного конкурсу “Клас року” у номінації “Кращий клас із навчання”. За рішенням журі це звання отримав 8-А клас (класний керівник – Бряник Ірина Володимирівна), який має один із вищіх індексів успішності з підсумками річного оцінювання. Клас має переможців ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад, ІІ етапу міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика ,міського конкурсу істориків-краєзнавців та міжнародної олімпіади з основних наук.

Тиждень інформаційних Днів Європейського Союзу

Травень 26, 2009

З 18. 05 по 22. 05. 2009 року в школі відбувався тиждень інформаційних днів ЄС.

Ярмарок креативності та інновацій

Травень 26, 2009

22-24 травня 2009 року координатор шкільного Євроклубу “Співдружність” Дяченко О. В. була запрошена для участі у Всеукраїнському Ярмарку креативності та інновацій в рамках року креативності та інновацій, який був запропонований Європейською Комісією та підтриманий Радою Європейського Союзу та Європейським Парламентом. Ярмарок відбувся у м. Луганську. Координатор клубу презентувала роботу Євроклубу, ділилася досвідом та брала участь у навчальних тренінгах.

Всеукраїнський форум учнівської молоді

Травень 25, 2009

22-23 травня 2009 року команда “Євроклубу” нашої школи була запрошена на Всеукраїнський форум учнівської молоді “На шляху до Європейського дому”, приурочений до Днів Європейської спадщини на тему “Природні заповідники – спадщина для нащадків”. Команду представляли учні 8-х класів Акуліна Анастасія, Зінченко Олександра та Нагірняк Анна на чолі з вчителем біології Чубсою С. М. Форум проходив в навчально-виховному комплексі ім. Л. І. Бугаєвської м. Комсомольська Полтавської області. Партнери форуму – Комсомольська міська рада, асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку, спілка підприємств.

Кращий учень із навчання – 2009

Травень 25, 2009

Підведені підсумки загальношкільного конкурсу “Учень року – 2009″ в номінації “Кращий учень із навчання”. В цьому році цю нагороду отримала учениця 8-А класу, переможець ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови, переможець ІІ етапу міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика, переможець міського конкурсу істориків-краєзнавців, відмінниця навчання, голова навчального комітету шкільного парламенту Осьмак Наталія.

Форум обдарованих дітей

Травень 25, 2009

В нашій школі відбулося яскраве свято, на якому шанували переможців міських та обласних конкурсів та фестивалів художньо-естетичного напрямку. “Форум обдарованих дітей” зібрав в актовій залі найталановитіших учнів школи. Свято розпочалося з пісні академіків дитячого об’єднання “Країна Пригод”, які є гордістю школи.  Координатор дитячого об’єднання “Країна Пригод” Ігор Олексійович Коркішко від імені адміністрації школи вручив нагороди переможцям міських та обласних конкурсів та фестивалів, презентував загальношкільні конкурси “Клас року” та “Учень року” та цьогорічних переможців. Учні 4-А класу запропонували перегляд інтермедії “Що таке “Країна Пригод”, а учні 6-А класу інтермедію “В пошуках академіків”, учениця 6-Б класу Анастасія Білоус, яка є переможцем міського огляду-конкурсу “Грайлива Веселка” виконала пісню. Багаторазові переможці міських та обласних конкурсів та фестивалів учні 7-Б та 7В класів показали пародію на академіків-випускників. Академіки-випускники, в свою чергу, відповіли неперевершеною пародією на своє навчання в школі. На завершення всі учасники “Форуму обдарованих дітей” заспівали пісню школи – її гімн.

“Відкриття року – 2009″

Травень 22, 2009

Підведені підсумки загальношкільного конкурсу “Учень року – 2009″ в номінації “Відкриття року”. За одноголосним рішенням журі цю номінацію отримав спікер шкільного парламенту, член міської міжпарламентської асамблеї, Станіслав Гончаренко, учень 8-Г класу. Завдяки Станіславу наша школа бере активну участь в роботі міської міжпарламентської асамблеї та є учасником міського конкурсу на кращу роботу самоврядування. Наша школа – серед шести шкіл, що є лідерами цього конкурсу.

“Кращий активіст року – 2009″

Травень 21, 2009

Підведені підсумки загальношкільного конкурсу “Учень року – 2009″ в номінації “Кращий активіст року”. Цю нагороду отримала учениця 11-А класу, член редколегії міської дитячої газети “Ш. О. К.”, голова інформаційного комітету шкільного парламенту Аліна Кононенко. Аліна протягом свого навчання в школі активно працювала в шкільному та міському самоврядуванні, є академіком дитячого об’єднання “Країна Пригод”, кандидатом на отримання золотої медалі за успіхи в навчанні.

Звіт школи перед громадскістю

Травень 21, 2009

Директор школи звітував перед батьками про реалізацію освітньої програми спеціалізованої школи. Під час обговорення доповіді виступили заступник директора школи Барсукова Л. М. та практичний психолог Харитонова С. М. про впровадження психолого-педагогічного проекту “Вибір успішної професії” через викладання нових курсів та профорієнтаційну роботу школи, заступник директора школи Білоус О. О. про міжнародну діяльність школи, заступник директора Вовчок Г. В. про систему виховної роботи школи в умовах демократизації, педагог-організатор Коркішко І. О. про діяльність учнівського самоврядування у заохоченні школярства, спікер шкільного парламенту Гончаренко Станіслав та президент Дебат-клубу “Статус” Фандєєва Анна про учнівський парламент і шкільне самоврядування. З оцінкою діяльності школи виступив голова Ради школи Курбет Є. О. Його підтримали члени батьківських комітетів Бойко Л. І. та Король Т. В.