Новини

Екологічна акція. Збір вторинної сировини

Жовтень 22, 2008

Школа, як завжди, знову активно взяла участь в екологічній акції по збору вторинної сировини – пластикових пляшок. Переможцем став 6-Б клас (Туник О. М.) – 684 пляшок, 2 місце посів 11-А (Артьомова У. О.) – 346 пляшок, 3 – розділили 3-А (Шевченко Н. А.) та 6-А (Коваленко О. Ф.), які зібрали по 341 пляшці.

План роботи школи на осінні канікули

Жовтень 21, 2008

На період осінніх канікул в школі працюють гуртки за наступним планом:

Дебатний турнир

Жовтень 20, 2008

Шкільний Дебат-клуб провів турнир “Молодь повинна впливати на життя міста”, присвячений Європейському тижню місцевої демократії. Дві команди, що складалися із членів Дебат-клубу, приводили аргументи “За” і “Проти. 2.

Подорож по “Країні Барвінковій”

Жовтень 17, 2008

Учні початкової школи продовжують подорожувати по чарівній “Країні Барвінковій”, і станція, на якій вони зупинились, має назву “Місто охайних зошитів”. На цій станції пройшов вернисаж найкращих зошитів та щоденників. Вся школа мала змогу побачити, як добре вміють писати учні початкової школи.

Зустріч спікера та президента з мером

Жовтень 16, 2008

В рамках Європейського тижня місцевого самоврядування відбулася зустріч
голів шкільних парламентів та президентів “Євроклубів” з міським головою Сергієм Одаричем.

Семінар для слухачів курсів ЧОІПОПП

Жовтень 15, 2008

Сьогодні в нашій школі вчителі початкових класів приймали гостей: учителів-слухачів курсів підвищення кваліфікації при ЧОІПОПП.

Спільне засідання шкільного парламенту та Євроклубу “Співдружність”

Жовтень 14, 2008

Відбулося спільне засідання шкільного парламенту та Євроклубу “Співдружність”, присвячене європейському тижню місцевого самоврядування.

Європейський тиждень місцевого самоврядування

Жовтень 13, 2008

В нашій школі, як і по всім країнам Європи, розпочався європейський тиждень місцевого самоврядування. На тижні відбудуться наступні заходи:

Батьківські збори 11-х класів

Жовтень 9, 2008

Відбулися батьківські збори в 11 класах, на яких батьки були ознайомлені з документами Міністерства освіти і науки України щодо зовнішнього незалежного оцінювання.

Екологічна акція збір вторинної сировини

Жовтень 8, 2008

Підведені підсумки збору вторинної сировини (макулатура). Учні школи взяли активну участь в цій важливій, як для міста, так в цілому і для держави, акції. Всього було зібрано 4 тони 988 кг макулатури. І місце посів 8-Б клас (Довгаль Л. М.) – 780 кг, ІІ місце – 11-А (Артьомова У. О.) – 528 кг, ІІІ місце – 3А (Шевченко Н. А.) – 479 кг.