Новини

Святковий настрій школи

Грудень 24, 2012

Під творчим керівництвом заступника директора школи з навчально-виховної роботи Вовчок Галини Валеріївни в школі стартувала низка заходів по створенню святкового настрою навчального закладу. В межах підготовки до святкування Нового року був прикрашений фасад школи загальною новорічною композицією з використанням техніки паперової пластики, витинанок, оригамі. Класні кімнати засяяли різнобарвними гірляндами, святковими прикрасами, новорічно вбраними ялинками, різдвяною атрибутикою. Цікавими і зворушливими були привітання від учнів школи на святкових стіннівках. Вишуканістю та фантазією відрізнялися і новорічні ікебани.
Журі новорічних конкурсів: на «Краще новорічне прибирання класних кімнат», «Краща новорічна стіннівка», «Краща новорічна ікебана» , сьогодні підведе підсумки та визначить переможців та лауреатів.
Фотографічний звіт про підготовку школи до новорічних свят буде надіслано до департаменту освіти та гуманітарної політики, для участі у міському конкурсі «Святковий настрій навчального закладу».
Результати загальношкільного конкурсу ви зможете побачити на нашому сайті 25 грудня 2012 року.

Перемоги спортсменів і танцюристів

Грудень 21, 2012

У нашому місті відбулися змагання з кульової стрільби та спортивного бального танцю. Учениця 3-А класу Анастасія Вовк у змаганнях зі спортивного бального танцю «Зимова феєрія», у категорії «соло-дівчата», перемогла у золотому фіналі виборовши І місце.

День народження «Країни Пригод»

Грудень 20, 2012

У актовій залі школи відбулися урочистості, які присвячені 16-річниці з дня народження дитячого об’єднання «Країна Пригод». Координатор роботи об’єднання І. О. Коркішко привітав всіх присутніх зі святом та вручив грамоти і дипломи переможцям Всеукраїнських та міських конкурсів і фестивалів.

Тиждень права

Грудень 20, 2012

У межах Всеукраїнського тижня права у нашій школі відбулася низка заходів. Його мета: збагачення знань, умінь та навичок учнів; формування правової свідомості особистості; удосконалення уміння логічно мислити; виховування доброзичливості, людяності, тактовності та відповідальності.

Бюджет міста – джерело добробуту громадян

Грудень 19, 2012

th_2.JPG.jpgВідбулась зустріч учнів 11-х класів із директором департаменту бюджетної політики Черкаського міськвиконкому Джуган Наталією Володимирівною. Під час зустрічі Наталія Володимирівна розповіла учням про шляхи фінансування та використання коштів міського бюджету, динаміку надходжень податків, виконання доходної частини бюджету міста Черкаси. Особливу увагу учнів Джуган Н. В. привернула до прозорості формування міського бюджету та закликала до активної громадської позиції молоді та свідомого ставлення до бюджетної політики. Адже, бюджет міста – це джерело добробуту всіх його громадян.

Рівні серед рівних

Грудень 19, 2012

У спортивному комплексі Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля відбулася ІV міська спартакіада «Рівні серед рівних». Нашу школу представляла команда у складі: Вікторії Потапенко (8Б), Олени Шульги (5В), Дениса Козловського (5Б), Марії Сергєєвої (4Б), Лілії Морозової, Юлії Литвиненко, Володимира Мишалова та Дмитра Пластуна (9А).
За підсумками спартакіади Вікторія Потапенко виборола І місце у творчій виставці, на якій були представлені її роботи: в’язаний светр та композиція квітів із бісеру та І місце у естафеті у особистих змаганнях. Денис Козловський посів ІІІ місце у киданні баскетбольного м’яча у кошик. У змаганнях з дартсу І місце виборола Юлія Литвиненко, а Олена Шульга була третьою. Також третє місце посіла Лілія Морозова у змаганнях із настільного тенісу. За підсумками естафети команда школи посіла ІІІ місце.
В цьому році ми отримали найбільшу кількість нагород за чотирирічну історію виступу у спартакіаді.
Адміністрація школи, шкільний парламент, академічна рада дитячого об’єднання «Країна Пригод», учні та вчителі щиро вітають команду школи та їх керівників з яскравою перемогою , бажають подальших успіхів у спорті та навчанні.

Нові меблі спеціалізованих кабінетів

Грудень 18, 2012

Кабінети англійської та французької мови були оснащені новими меблями. Це стало можливо завдяки благодійним внескам батьків наших учнів. Всі кошти, які були зібрані у І семестрі (23 тис. 316 грн) витрачені на покращення матеріальної бази спеціалізованих кабінетів.

Смачна новорічна країна

Грудень 18, 2012

У межах заходів до новорічних свят традиційно проводиться загальноміський конкурс «Смачна новорічна країна». Наша школа на ньому представила новорічну композицію «Зимова казка», яку виготовила вчитель початкових класів Світлана Петрівна Остапенко. Вона створила із пряничного тіста лісову галявину із чарівним будинком Діда Мороза, майстерно використавши кондитерську техніку прикрашання цукровими візерунками.

Перевірка своїх знань

Грудень 17, 2012

Учні школи вирішили перевірити свої знання з іноземних мов. Для цього вже традиційно вони взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч» та конкурсі з французької мови «Галлус».
Учасників було 174. Це найсміливіші учні 2-11-х класів. На початку конкурсів заступник директора Білоус О. О. розкрила конверти із завданнями, а вчителі побажали учням успіхів.
Завдання конкурсів відрізнялись від звичайних тестових завдань на уроках. В них було дуже багато питань країнознавчого, історичного характеру, завдань на розвиток логіки, мислення та пам’яті. Учні із задоволенням виконували конкурсні завдання, всі роботи були здані вчасно. 20 грудня 2012 року всі учасники можуть перевірити свої результати, звіривши їх із правильними відповідями на сайті www.uclever.com.
Сподіваємось на відмінні результати майбутніх переможців!

Учитель року – 2013

Грудень 17, 2012

Відбувся фінальний етап міського конкурсу «»Учитель року – 2013», в якому брали участь двоє наших учителів: учитель інформатики Олексій Борисович Задиранов та учитель французької мови Оксана Василівна Драка. Щоб потрапити до фінального етапу вчителі подолали не легкий шлях. Вони надали свої творчі розробки, презентації власного досвіду та провели відкриті уроки в школах та класах, визначених журі.