Новини

Оточи себе красою

Вересень 28, 2012

Завершився прийом заяв на загальноміський конкурс “Оточи себе красою”, який тривав із 15 квітня по 20 вересня. Його ініціатором четвертий рік поспіль виступає мерія Черкас.

Пригоди на віражах

Вересень 28, 2012

Наприкінці вересня традиційно відбулася інтелектуально-пізнавальна гра «Пригоди на віражах», у якій взяли участь команди п’ятих класів (класні керівники А. О. Лященко, Т. Г. Кононенко, І. В. Терещенко).

День європейських мов

Вересень 27, 2012

В школі відзначали День європейських мов. Він започаткований 6 грудня 2001 року наприкінці Європейського року мов Радою Європи за підтримки Європейського Союзу з метою надихнути жителів Європи на вивчення мов, бо збереження та розвиток мов, включаючи малі, декларується в якості офіційної мовної політики Євросоюзу.

Міський проект «Словограй»

Вересень 26, 2012

Учні 4-А класу нашої школи (класовод А. О. Дзюба) взяли участь у міському проекті «Словограй». Він проходив за ініціативою студентів Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького, які навчаються за спеціальністю «Видавнича справа та редагування» під керівництвом Людмили Володимирівни Січ.

Всеукраїнський дебатний турнір

Вересень 25, 2012

th_08.jpgКоманда шкільного дебат-клубу «Статус» у складі: Олександри Валашенко, Івана Вовчка, та Павла Коробка взяла участь у Всеукраїнському дебатному турнірі «Еко-штурм», який відбувся в приміщенні Київського університету «Крок». Учні школи єдині представляли місто Черкаси на турнірі.

День посадки дерев

Вересень 24, 2012

th_01.jpgНаша школа є учасником міжнародної екологічної школи ENO з 2009 року. Щорічно ми намагаємось взяти участь у різноманітних заходах. Це підвищення екологічної свідомості учнів, а також вдосконалення навичок володіння англійською мовою.
Посадка дерев є одним з найбільш популярних видів діяльності в програмі ENO. Це нагадує нам про характер і важливість захисту навколишнього середовища. Він також символізує наше співробітництво між школами по всьому світу. При посадці дерев кожна школа робить щось конкретне для своєї громади, а також у глобальному масштабі.

Перемога Анжеліки Гаврилової

Вересень 21, 2012

Початок конкурсів «Клас року» та «Учень року»

Вересень 20, 2012

Сьогодні стартували загальношкільні конкурси «Клас року – 2013» та «Учень року – 2013». Класи змагатимуться у чотирьох номінаціях: «Кращий клас із навчання», «Найактивніший клас», «Клас-митець» та «Найзгуртованіший клас». Учні бритимуть участь у боротьбі у шести номінаціях: «Кращий інтелектуал року», «Кращий дослідник року», «Кращий активіст року», «Краща творча особистість року», «Кращий спортсмен року» та «Відкриття року» .

Сесія шкільного парламенту

Вересень 19, 2012

Відбулася сесія шкільного парламенту на якій було обрано спікера, його заступників та голів комітетів. Делегатів привітав координатор діяльності парламенту, педагог-організатор Ігор Олексійович Коркішко.

Оточи себе красою

Вересень 18, 2012

Наша школа подала заявку на участь у міському конкурсі «Оточи себе красою», який проходить за ініціативою міського голови Сергія Одарича. Ми беремо участь у номінації: «Краще облаштування території перед торгово-офісними та іншими громадськими будівлями». На конкурс представлена «Екологічна долина», яка існує завдяки клопіткій роботі наших учнів, вчителів, технічних працівників та батьків.