Новини

Навчальна практика

Травень 30, 2011

В учнів 5-8 та 10 класів розпочалася навчальна практика.

Навчальні екскурсії у початковій школі

Травень 30, 2011

Після закінчення навчального року в учнів 1-4 класів розпочалися навчальні екскурсії, які пройдуть з 30 травня по 1 червня. Під час екскурсій вони відвідають Планетарій, Краєзнавчий музей, обласну дитячу бібліотеку, здійснять похід на Дніпро. Ознайомляться з темами: “Планети Сонячної системи”, “Природа рідного краю”, “Дніпро – найбільша ріка України”, “Флора і фауна нашого краю”, “Шлях до зірок”, “Історична спадщина нашого народу”, “Природні угрупування та корисні копалини  рідного краю”, “Довкілля водойм”, “Рослинний світ нашої місцевості”, “Прісна водойма – природне угрупування”.

Навчальні екскурсії на практиці закріплять теоретичні знання учнів, здобуті під час навчального року.

Європейський парад в Черкасах

Травень 29, 2011

29 травня, під час святкування Днів Європи в Україні, головною вулицею міста Черкаси пройшов урочистий «Європейський парад». Організатор заходу – Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Європейська молодь України». Парад відбувся за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження», Представництва Європейського Союзу  в Україні, Черкаської обласної державної адміністрації, Міністерства закордонних справ України та під патронатом депутата Європейського парламенту Павела Залевські.

Свято прощання з початковою школою

Травень 29, 2011

Учні 4-х класів закінчили навчальний рік та перейшли до наступного, другого, ступеня навчання. Свято прощання з початковою школою зібрало в нашому залі учнів 4-их класів, їх батьків та вчителів. Адміністрація школи нагородила переможців міжнародного математичного конкурсу “Кенгуру-2011″, Всеукраїнського природничого конкрусу “Колосок”, Всеукраїнського конкурсу знавців англійської мови “Грінвіч”,Всеукраїнської українознавчої гри “Сонячник-2011″. Учні 4-х класів продемонстрували свої таланти на сцені. Вони співали, танцювали, грали в невеличких інтермедіях. Класоводи 4-х класів Кикоть Ольга Миколаївна та Сіденко Людмила Миколаївна виступили з напутнім словом та побажали своїм вихованцем успіхів в середній школі.

Свято останнього дзвінка – 2011

Травень 27, 2011

Закінчився 2010-2011 навчальний рік, і учнів школи, вчителів, батьків скликав Останній дзвінок на святкову лінійку.  Директор школи Ткаченко Тетяна Єгорівна вручила численні нагороди переможцям загальношкільних конкурсів “Клас року” та “Учень року”, переможцям міжнародних, Всеукраїнських, обласних та міських олімпіад, конкурсів, фестивалів, сертифікати “Школи юного менеджера”, переможцям конкурсу на кращий щоденник, екологічних акцій.

Кращий клас із навчання – 2011

Травень 26, 2011

Підведені підсумки загальношкільного конкурсу “Учень року – 2011″ у номінації “Кращий клас із навчання”. За рішенням журі цю номінацію отримав 9Б клас (класний керівник Чубса Світлана Миколаївна), який має один з найвищих індексів успішності, 6 перемог у Всеукраїнських олімпіадах з базових дисцциплін та конкурсі-захисті Малої академії наук, в класі навчаються 3 відмінники. Цей клас єдиний за всю історію школий, який перемагав в усіх номінаціях конкурсу “Клас року”.

Вісті про перебування французької делегації

Травень 26, 2011

Продовжується робота згідно програми перебування французької  делегації у закладі.

Свято “Перші перемоги”

Травень 26, 2011

У обласній філармонії відбулося міське свято “Перші перемоги”, присвячене нагородженню учнів, які посіли призові місця нa ІV етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та ІІІ етапі конкурсу-захисту Малої академії наук. В цьому році наша школа пишається перемогою учениці 10Б класу Анастасії Акуліної (науковий керівник  Чубса Світлана Миколаївна), яка посіла ІІІ місце у ІІІ етапі конкурса-захисту наукових робіт Малої академії наук. На святі “Перші перемоги” Анастасія та Чубса Світлана Миколаївна отримали грошову винагороду.

Вісті про перебування французької делегації

Травень 26, 2011

Продовжується робота згідно програми перебування французької  делегації у закладі.

Тренінг “Формування негативного іміджу алкоголю серед учнівської молоді”

Травень 25, 2011

Сьогодні, 25 травня, для учнів 8Б, В класів був проведений тренінг “Формування негативного іміджу алкоголю серед учнівської молоді”.