Новини

Педагогічна рада

Жовтень 30, 2012

Відбулася педагогічна рада на якій розглядалися питання «Формування професійної компетентності учителя сучасної школи» та «Моніторингові дослідження рівня викладання іноземної мови як умови забезпечення якостей освіти».

Всеукраїнська благодійна акція «Дари осені»

Жовтень 26, 2012

Учні Черкаської спеціалізованої школи №3 в рамках проекту «Правовий десант» прийняли активну участь у Всеукраїнській благодійній акції «Дари осені». Діти приносили консервацію, одяг, іграшки, книжки, проявивши свою небайдужість. Сподіваємось і надалі на активну діяльність створених під час реалізації проекту волонтерських загонів.

th_4.jpgth_5.JPG.jpgth_6.JPG.jpg

Олександр Черненко – чемпіон області з КУДО

Жовтень 25, 2012

Відбувся чемпіонат Черкаської області з КУДО. Учень 3-В класу Олександр Черненко змагаючись у віковій категорії 7-8 років посів І місце, виборов золоту медаль та кубок переможця.

Олександр вже другий рік займається КУДО, але має високі досягнення не тільки у міських та обласних змаганнях, а і в міжнародних. Його перемогами пишається вся школа.

Шкільний парламент, академічна рада дитячого об’єднання «Країна Пригод» щиро вітають Олександра Черненка з перемогою та бажають подальших успіхів у спорті та навчанні.

1.jpg

Життя – найвища цінність

Жовтень 24, 2012

Сьогодні , на класній годині, учні нашої школи міркували над життєвими цінностями.
Нажаль в нашому суспільстві останнім часом почастішали випадки суіцидальних проявів. Дорослі люди стали дуже вразливими до життєвих проблем. А дитині – найважче за всіх розібратися у вирії життєвих негараздів, протистояти злу, насильництву, негативізму. В буденних проблемах ми забуваємо про найцінніше у людини – про життя.
В рамках тижня «Життя – найвища цінність» в школі було проведено єдину виховну класну годину: 1-4 класи – «Моє життя для мене найцінніше», 5-7 класи – «Відповідальна поведінка – запорука збереження здоров’я та життя людини», 8-9 класи – «Небезпека ризикованої поведінки у житті молодої людини», 10-11 класи – «Життя дається для того, щоб прожити його гідно».
На класних годинах учні піднімали питання головних життєвих цінностей – любові, взаєморозуміння, дружби, підтримки, родинних стосунків. Спілкування на тему коштовностей в житті людини пройшли у теплій, дружній, щирій обстановці.

th_28.jpg

Благодійність меценатів

Жовтень 23, 2012

Благодійний фонд «Лицем до лиця» за підтримкою народного депутата України VІ скликання Володимира Володимировича Зубика обладнав спеціалізовані кабінети нашої школи (біології та екології) новими меблями. Завдяки цьому учні та вчителі зможуть почувати себе більш комфортніше.

Туристичний зліт педагогічних працівників

Жовтень 23, 2012

На базі табору «Орлятко» відбувся міський туристичний зліт педагогічних працівників. Честь нашої школи відстоювала команда у складі: О. Ю. Сотуленка, В. І. Коваля, В. М. Сокирки, О. В. Дяченко. Учасники змагань демонстрували навички та вміння у спортивному орієнтуванні, розпалюванні вогнища, установці намету, в’язанні туристичних вузлів, краєзнавчій вікторині, еколого-краєзнавчому конкурсі та транспортуванні потерпілого.

Міський фестиваль дитячої книги

Жовтень 22, 2012

th_37.jpgУ торгівельному центрі «Хрещатик-Сіті» відбувся міський фестиваль дитячої книги. Організатором заходу виступив магазин «Буквиця». Анастасія Демченко, Віталій Кізко (7-Б), Анна Автаменко, Ганна Підчасюк та Ольга Рижова (7-А) (керівник О. М. Тунник), змагалися у літературному квесті продемонструвавши високі знання з літератури.

Міжнародний семінар «Life Training of Trainers»

Жовтень 19, 2012

Учитель інформатики Олексій Борисович Задиранов взяв участь у семінарі з підготовки сертифікованих викладачів за програмою «HP Life», що проводився у Києві. На ньому викладачі ознайомилися з концепцією та методологією викладання за програмою «HP Life», що була покладена в основу курсу. На семінарі були розглянуті теоретичні питання, які виникають у викладачів під час проведення занять за цією програмою.

Методика та матеріали програми були розроблені на замовлення найбільшої у світі компанії у сфері інформаційних технологій. По закінченню семінару кожний із його учасників отримав відповідний сертифікат.

Надбані знання О. Б. Задирановим будуть втілюватися при проведені уроків інформатики у нашій школі.

10002.jpg

Всеукраїнська акція «Олімпійська книга»

Жовтень 18, 2012

th_Изображение 003.jpgВже другий рік поспіль Національний олімпійський комітет України на чолі з Президентом Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою, проводить Всеукраїнські акції «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок». Завдяки цим акціям наша школа отримала літературу про олімпійський рух, що відкриває великий і цікавий світ спорту з його непідробними емоціями, фантастичними перемогами та умінням впевнено йти до своєї мети. У книгах розповідається про історію та цінності олімпійського руху, уславлених українських олімпійців, а самі видатні спортсмени на своєму життєвому прикладі легко і доступно відкриють секрети свого успіху.

Підсумки збору пластикових пляшок

Жовтень 18, 2012

Відбулася екологічна акція по збору вторинної сировини – пластикових пляшок. Всі класи школи взяли активну участь в ній. За підсумками акції перше місце посів 8-А клас (класний керівник У. О. Артьомова) – 909 пляшок, на другому 4-А клас (класовод А. О. Дзюба) – 738 пляшок, третє місце виборов 2-Б клас (класовод Л. М. Сіденко) – 684 пластикові пляшки. Разом учні школи зібрали 6985 пластикових пляшок: 1-А – 350, 1-Б – 381, 1-В – 150, 2-А – 130, 3-А – 504, 3-Б – 341, 3-В – 165, 4-Б – 325, 5-А – 115, 5-Б – 237, 5-В – 30, 6-А – 240, 6-Б – 93, 7-А – 555, 7-Б – 220, 8-Б – 60, 9-А – 95, 10-А – 202, 10-Б – 291, 11-А – 84, 11-Б – 86.