Новини

Нові перемоги Микити Черкасова

Січень 30, 2013

th_Изображение 001.jpgНаприкінці січня відбулася Першість центрального регіону з сучасних танців. Вже вкотре у ньому взяв участь учень 11-Б класу Микита Черкасов – чотирьохразовий стипендіат міського голови.

Віват, Анжеліка!

Січень 29, 2013

th_Изображение 011.jpgПідбито підсумки ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з біології. Учениця 10-Б класу, нашої школи, Анжеліка Гаврилова продемонструвавши ґрунтовні знання з цього предмету виборола третє місце. До цієї значної перемоги дівчину підготувала вчитель біології Людмила Володимирівна Довгаль.

Перемога у міському конкурсі

Січень 29, 2013

th_034.JPG.jpgПідбито підсумки міського конкурсу «Новорічний настрій освітнього закладу», який проводився вдруге. Загальноосвітні навчальні заклади міста, серед яких і наша школа, до новорічно-різдвяних свят прикрашали та оздоблювали свої фасади і ґанки.

Чемпіонат області з КУДО

Січень 29, 2013

th_Изображение 006.jpgВідбувся І чемпіонат Черкаської області з КУДО у розділі ЦУКАМІ. Учень 5-Б класу, нашої школи, Давід Бирсан взяв участь у віковій категорії 9-10 років. За підсумками чемпіонату хлопець виборов І місце, був нагороджений золотою медаллю, а також отримав грамоту «За кращий поєдинок чемпіонату».

Тиждень початкової школи

Січень 28, 2013

З 28. 01 по 01. 02 у нашій школі пройде тиждень початкової школи. Заходи сплановані з предмету «Основи здоров’я» у рамках теми «За здоровий спосіб життя».

Андрій Фомічов – кращий математик школи

Січень 28, 2013

th_28.jpgПідбито підсумки ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з математики. Учень 7-Б класу, нашої школи, Андрій Фомічов у запеклій боротьбі з найкращими математиками області, показав справжній чоловічий характер та виборов третє місце. До цієї значної перемоги учня підготувала вчитель математики Тетяна Григорівна Кононенко.

Конференція у Львові

Січень 28, 2013

th_05.jpgВчитель англійської мови, Дяченко Ольга Вікторівна, була запрошена на навчання до міста Львів.
Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні проводило конференцію на тему «Вдосконалення і натхнення: практичні поради для уроку» для викладачів англійської мови на базі Національного Львівського університету ім. Івана Франка. Конференція включала в себе 8 тем, які в свою чергу поділялися на підтеми. Кожну підтему висвітлювали волонтери із США.

Конкурс виразного читання

Січень 25, 2013

Відбувся конкурс виразного читання, який присвячений 120-річчю з дня народження видатної письменниці М. Цвєтаєвої, що проводився у ЗОШ №15.
У заході взяли участь всі школи міста, серед них і наша школа. Він проводився серед школярів 10-11 класів. Також на міський літературний конкурс було запрошено черкаське телебачення.

Оголошується конкурс творів англійською мовою

Січень 24, 2013

th_large_header.png

Шанування олімпійців

Січень 23, 2013

У нашій школі проведено щорічний Форум обдарованих дітей. Перемоги для нашої школи вибороли 19 учнів (7-11 класів). Найбільшу кількість нагород отримала Юлія Когут (11-Б), чотири перемоги на міському рівні, Лілія Чубса, Анжеліка Гаврилова (10-Б), Крістіна Мурза (11-Б) вибороли три перемоги на міському рівнях.