Новини

Весь світ – театр

Березень 29, 2013

th_Изображение 009.jpgУ Черкаському обласному музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка відбулося урочисте нагородження лауреатів І міського фестивалю-огляду «Весь світ – театр». Учасники драматичного гуртка нашої школи «Веселі академіки» показали уривок із вистави «Кйоджинські суперечки» за п’єсою Карло Гольдоні.

Новинки у шкільній бібліотеці

Березень 28, 2013

th_Изображение 090.jpgШкільна бібліотека поповнилася новими книгами Валерія Масюка «Вузлики на пам’ять» (частина ІІ). Це своєрідний посібник з культури мовлення, вже другий у творчому доробку автора. Він містить понад 200 віршів, які є веселими і гумористичними, а часом серйозними, навіть сердитими. Водночас вони навчають, повчають, закликають не бути байдужими до мови та просто змушують усміхатися. Ця книжка створена для тих, хто хоче удосконалити знання рідної мови або ж просто розважитися.

Завершення загальношкільного проекту «Родовід»

Березень 27, 2013

th_Изображение 085.jpgВиставкою проектних робіт учнів 9-А класу «Історія моєї родини» загальношкільний проект «Родовід» добіг свого кінця. Готуючи творчі роботи, учні заглибились у давнину, дізнались багато про історію власних родин, свої родинні дерева. Дехто відкрив для себе невідомі сторінки із життя власної родини. Цікавою виявилася і робота по оформленню проектів. Виконавці мали змогу удосконалити уміння та навички роботи з комп’ютерними технологіями, спробувати себе у ролі дизайнерів.

Екологічна казка

Березень 26, 2013

th_Изображение 083.jpgУ Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся ІІІ міський конкурс «Екологічна казка». У ньому взяли участь шість учнів 4-6 класів, нашої школи. За підсумками конкурсу учні 4-Б класу Лілія Шевченко та Марія Сєргеєва вибороли перемогу у номінації «Оригінальне художнє оформлення», а їх однокласник Максим Горбенко був кращим у номінації «Яскраве художнє оформлення і творчий підхід у створенні книги».

Година Землі – 2013

Березень 25, 2013

th_web_230694.jpg23 березня весь світ відзначив годину Землі.

Учнівський та педагогічний колектив глибоко переживає за  ”здоров’я” нашої екосистеми тому з 20. 30 по 21. 30 всі небайдужі вимкнули світло та всі електричні прилади. Незважаючи на заметіль, активісти – учні старших класів, нашої школи, вийшли із свічками на Соборну площу для того, щоб привернути увагу громадськості до Всесвітньої акції.

Підсумки Тижня іноземних мов

Березень 22, 2013

Традиційно у школі був проведений тиждень іноземних мов.
Розпочався тиждень виставкою газет та плакатів. Учні мали змогу ознайомитись з історією, культурою, традиціями та святами країн, мови яких вивчають у школі.
Для учнів 1-х класів були проведені позакласні заходи «ABC-party», які підготували вчителі англійської мови Живоченкова Н. Б., Дяченко О. В. та Терещенко І. В.

Відзначення Години Землі

Березень 21, 2013

Ми приєднуємося до Години Землі!

Березень 21, 2013

th_earthhour_russian_363349.jpgУ суботу, 23 березня 2013 року о 20:30, Україна вп’яте долучиться до Години Землі – світової ініціативи Всесвітнього фонду природи WWF! По всій Україні готуються десятки подій, спільною метою яких є об’єднання однодумців та проведення Години Землі цікаво та весело. На сьогодні свою участь у всесвітній події підтвердили 13 міст України, серед яких і Черкаси. Наша школа вже третій рік поспіль бере участь у цій важливій події.

Нові досягнення з французької мови

Березень 21, 2013

В лютому 2013 року ще 2 учня склали іспити DELF з французької мови: Мелешко Роман (10-А) – рівень В1 та Негрій Владислав (11-А)- рівень В2.

Міський конкурс знавців природи

Березень 20, 2013

th_Изображение 008.jpgВідбувся міський конкурс знавців природи серед учнів 5-6 класів. Учень 5-Б класу, нашої школи, Євген Казновський продемонстрував добрі знання та посів третє місце. До цієї перемоги хлопця підготувала вчитель біології Людмила Володимирівна Довгаль. Євген є відмінником навчання, переможцем минулорічного конкурсу серед юних математиків, призером фестивалю «Шлях до Тараса» у номінації «Юні аматори сцени», що відбувся нещодавно.