Новини

Весь світ – театр

Березень 29, 2013

th_Изображение 009.jpgУ Черкаському обласному музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка відбулося урочисте нагородження лауреатів І міського фестивалю-огляду «Весь світ – театр». Учасники драматичного гуртка нашої школи «Веселі академіки» показали уривок із вистави «Кйоджинські суперечки» за п’єсою Карло Гольдоні.

Новинки у шкільній бібліотеці

Березень 28, 2013

th_Изображение 090.jpgШкільна бібліотека поповнилася новими книгами Валерія Масюка «Вузлики на пам’ять» (частина ІІ). Це своєрідний посібник з культури мовлення, вже другий у творчому доробку автора. Він містить понад 200 віршів, які є веселими і гумористичними, а часом серйозними, навіть сердитими. Водночас вони навчають, повчають, закликають не бути байдужими до мови та просто змушують усміхатися. Ця книжка створена для тих, хто хоче удосконалити знання рідної мови або ж просто розважитися.

Завершення загальношкільного проекту «Родовід»

Березень 27, 2013

th_Изображение 085.jpgВиставкою проектних робіт учнів 9-А класу «Історія моєї родини» загальношкільний проект «Родовід» добіг свого кінця. Готуючи творчі роботи, учні заглибились у давнину, дізнались багато про історію власних родин, свої родинні дерева. Дехто відкрив для себе невідомі сторінки із життя власної родини. Цікавою виявилася і робота по оформленню проектів. Виконавці мали змогу удосконалити уміння та навички роботи з комп’ютерними технологіями, спробувати себе у ролі дизайнерів.

Екологічна казка

Березень 26, 2013

th_Изображение 083.jpgУ Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся ІІІ міський конкурс «Екологічна казка». У ньому взяли участь шість учнів 4-6 класів, нашої школи. За підсумками конкурсу учні 4-Б класу Лілія Шевченко та Марія Сєргеєва вибороли перемогу у номінації «Оригінальне художнє оформлення», а їх однокласник Максим Горбенко був кращим у номінації «Яскраве художнє оформлення і творчий підхід у створенні книги».

Година Землі – 2013

Березень 25, 2013

th_web_230694.jpg23 березня весь світ відзначив годину Землі.

Учнівський та педагогічний колектив глибоко переживає за  ”здоров’я” нашої екосистеми тому з 20. 30 по 21. 30 всі небайдужі вимкнули світло та всі електричні прилади. Незважаючи на заметіль, активісти – учні старших класів, нашої школи, вийшли із свічками на Соборну площу для того, щоб привернути увагу громадськості до Всесвітньої акції.

Підсумки Тижня іноземних мов

Березень 22, 2013

Традиційно у школі був проведений тиждень іноземних мов.
Розпочався тиждень виставкою газет та плакатів. Учні мали змогу ознайомитись з історією, культурою, традиціями та святами країн, мови яких вивчають у школі.
Для учнів 1-х класів були проведені позакласні заходи «ABC-party», які підготували вчителі англійської мови Живоченкова Н. Б., Дяченко О. В. та Терещенко І. В.

Нові досягнення з французької мови

Березень 21, 2013

В лютому 2013 року ще 2 учня склали іспити DELF з французької мови: Мелешко Роман (10-А) – рівень В1 та Негрій Владислав (11-А)- рівень В2.

Ми приєднуємося до Години Землі!

Березень 21, 2013

th_earthhour_russian_363349.jpgУ суботу, 23 березня 2013 року о 20:30, Україна вп’яте долучиться до Години Землі – світової ініціативи Всесвітнього фонду природи WWF! По всій Україні готуються десятки подій, спільною метою яких є об’єднання однодумців та проведення Години Землі цікаво та весело. На сьогодні свою участь у всесвітній події підтвердили 13 міст України, серед яких і Черкаси. Наша школа вже третій рік поспіль бере участь у цій важливій події.

Відзначення Години Землі

Березень 21, 2013

Обласні змагання з міні-футболу

Березень 20, 2013

th_Изображение 002.jpgУ Смілі відбувся турнір з міні-футболу «Юні таланти» у якому взяв участь учень 3-В класу, нашої школи, Денис Степанченко. Команда міста Черкаси, за яку виступав хлопець, посіла ІІІ місце та її гравці були нагороджені бронзовими медалями. Денис вже другий рік займається футболом та має перемоги на міському рівні.