Новини

Вперше у музейній кімнаті ім. В. Молоткова

Листопад 29, 2010

Напередодні святкування Дня визволення м. Черкас від німецько-фашистських загарбників та святкового прийняття першокласників до лав молотковців, малятам було проведено екскурсію до шкільної музейної кімнати Бойової Слави ім. Героя Радянського Союзу, воїна-визволителя нашого міста Володимира Молоткова. Учні-екскурсоводи провели цікаву, змістовну екскурсію про героя-визволителя, а також про інші події пов’язані із визволенням нашого міста від ворога.

Вшановуємо пам’ять героя

Листопад 26, 2010

З метою патріотичного виховання учнів в нашій школі відбулися заходи, з нагоди 90-річчя від дня народження двічі Героя Радянського Союзу Амет-Хана Султана.

Відвидини виставки фотографій

Листопад 25, 2010

25 листопада 2010 року учні нашої школи були запрошені на відкриття виставки відомого французького фотографа Робера Дуано у обласному художньому музеї. Учні 8-А та 10-А класу з вчителями французької мови Дракою О. В., Лященко А. О. та заступником директора Білоус О. О. поринули у цікавий світ мистецтва фотографії.

Підсумки І етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Г. Шевченка

Листопад 25, 2010

Відбувся І (шкільний) етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Г. Шевченка. У ньому взяли участь 47 учнів 5-10 класів.

Культпохід у обласну філармонію

Листопад 24, 2010

Учні 5-9 класів здійснили цікаву подорож до обласної філармонії. Перед ними виступив відомий всій Україні ансамбль народної пісні “Россава”. Учні почули пісні нашого народу, які з’явилися ще за часів Київської Русі. Велику зацікавленість викликали соло на сопілці, соло на цимбалах, анасамбль флейтистів. Гучними опелсками зустріли читця-гумориста.

Вісті з академічної ради

Листопад 23, 2010

Відбулося засідання академічної ради дитячого об’єднання “Країна Пригод”, на якому розглядалося питання про святкування 14 річниці створення об’єднання. Було вирішено провести святковий концерт 10 грудня 2010 року, виставку вітальних газет та листівок, створити нову мультимедійну призентацію, яку кожен учень зміг би подивитися у рекреації школи у День народження “Країни пригод”. Академічна рада розробила сценарій проведення святкового концерту, який буде складатися з кращих номерів, що з’явилися у цьому навчальному році, виробила загальну концепцію проведення свята.

Приєднуйся до європейського освітнього простору

Листопад 22, 2010

В рамках Європейського тижня освіти, який ініціювався  Мережею центрів європейської інформації України за підтримки Міжнародного фонду „Відродження” і метою якого є донесення до українців інформації про європейські освітні проекти та інтеграцію України до європейського освітнього простору, в закладі була проведена учнівська конференція «Приєднуйся до європейського освітнього простору».

Перемоги початкової школи

Листопад 22, 2010

Наймолодші спортсмени нашої школи вибороли перші у своєму житті медалі та дипломи на міських змаганнях з карате-до. Це учні 1Б класу Антонушкін Максим, Анісков Олександр та учні 2Б класу Понєдєльнік Леонард, Тищенко Олександр, Васковець Валерій та Підопригора Олександр. Їх перемога – це важливий крок  у житті, який дасть впевненість у своїх силах та допоможе у розвитку фізичних якостей та зміцнить власне здоров’я.

Підсумки тижня української мови в початковій школі

Листопад 19, 2010

Добіг кінця тиждень української мови в початкових класах. Заходи предметного тижня були спрямовані на підвищення внутрішньої мотивації школярів до вивчення рідної мови, на розвиток пізнавальної і творчої активності учнів, на виховання свідомого ставлення  до навчання.

Перемоги Маргарити Дзюник

Листопад 18, 2010

th_024.JPG.jpgВідбулася міська відкрита першість СДЮСШОР з легкої атлетики. Маргарита Дзюник, учениця 8В класу взяла в ній участь та посіла одразу 2 перших місця:  естафетного бігу та бігу на 60 метрів з бар’єрами. Маргарита вже 5 років займається легкою атлетикою та має досягнення у міських, обласних, Всеукраїнських змаганнях. У 2010 році вона виборола звання “Кращий спортсмен року”, тому не дивно, що у неї високий список досягнень.