Новини

Святкова лінійка 9-х класів

Червень 18, 2010

2009-2010 навчальний рік закінчено святковою лінійкою присвяченою випуску 9-х класів. Директор школи ткаченко Тетяна Єгорівна привітала дев’ятикласників із здобуттям базової освіти та нагородила учнів, які закінчили 9-й клас на високому рівні: Осьмак Наталію та Новікову Вікторію.

Закінчення державної підсумкової атестації

Червень 16, 2010

Сьогодні у 9-х класах закінчилась державна підсумкова атестація. Учні склали п’ять іспитів: з української мови, математики, біології, географії, та англійської мови. Учні показали відповідний рівень навчальних досягнень за основну школу. Осьмак Наталія та Новікова Вікторія за підсумками державної підсумкової атестації одержать свідоцтва з відзнакою. Більшість учнів 9-х класів у наступному році продовжать навчатися у 10-х класах, а інші спробують свої сили при вступі до вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації.

Конкурс соціальних проектів “Свій світ ми будуємо самі”

Червень 15, 2010

Відбувся захист соціальних проектів в рамках конкурсу “Свій світ ми будуємо самі”. Було представлено 14 проектів, які отримали схвальні відгуки присутніх.

Виставка декоративно-прикладного мистецтва

Червень 14, 2010

Під час святкування Дня міста проходила виставка декоративно-прикладного мистецтва, у якій взяли участь заклади освіти.

Проект “Концепція інклюзивної освіти в Україні”

Червень 14, 2010

Заступник директора Білоус О. О. взяла участь у презентації-круглому столі “Представлення проекту Концепції інклюзивної освіти в Україні”, який проходив у м. Києві. Проект здійснено Всеукраїнським фондом “Крок за крок” під керівництвом МОН України та Міжнародного фонду “Відродження”.

Подорож по рідному краю

Червень 10, 2010

Учні 7-А класу нашої школи провели екскурсію по рідному краю. Вони відвідали музей Корсунь-Шевченківскої битви, де ознайомились із відважними черкащанами, які захищали нашу країну 65 років тому від фашистських загарбників. Дуже цікаво було оглянути і доторкнутися до експонатів бойової техніки, які розміщені поряд з музеєм.

Тестування в нашій школі

Червень 8, 2010

На базі нашої школи проходить зовнішнє незалежне оцінювання. Відповідальний пункту тестування – директор школи Ткаченко Тетяна Єгорівна, помічник відповідального пункту тестування – Барсукова Лариса Михайлівна.

Підсумки міського огляду-конкурсу “Грайлива веселка”

Червень 4, 2010

Підведені остаточні підсумки міського огляду-конкурсу “Грайлива веселка”.

Навчальні досягнення за 2009-2010 навчальний рік

Червень 3, 2010

Підведено підсумки навчання в 2009-2010 навчальному році.

ЗНО

Червень 2, 2010

Вже взяла старт вступна компанія для випускників 2010 року. Успіхів Вам у зовнішньому незалежному оцінюванні! Досягнення Вам ще не взятих висот!