Новини

Гра-конкурс “Патріот”

Лютий 26, 2010

38 учнів школи брали участь у І Всеукраїнській грі-конкурсі з українознавства “Патріот”, яку організовує “Центр творчих ініціатив “Клєвєр” Горлівського державного педагогічного інституту іноземних мов.

Конкурс “Неперевершене сузір’я”

Лютий 25, 2010

Положення

Святкування Дня захисника Вітчизни

Лютий 24, 2010

Напередодні святкування Дня захисника Вітчизни в палаці “Дружба Народів” відбулися урочисті збори. Міським головою С. Одаричем, представниками Ради Ветеранів були відзначені школи, в яких функціонують найкращі музеї та музейні кімнати.

Мишалов Володимир – чемпіон міста зі спортивної гімнастики

Лютий 23, 2010

Учень 6-А класу Мишалов Володимир у відкритому Чемпіонаті м. Черкас зі спортивної гімнастики посів І місце серед юнаків, а у складі збірної команди Черкаської області на Чемпіонаті зі спортивної гімнастики в пам’ять про Олімпійського чемпіона О. Береша у м. Херсоні завоював ІІІ місце.

Підсумки тижня гуманітарних предметів

Лютий 22, 2010

З 15 по 19 лютого в Черкаській спеціалізованій школі №3 пройшов тиждень гуманітарних предметів, присвячений Дню рідної мови.

Фестиваль дружин юних рятувальників-пожежників

Лютий 22, 2010

Відбувся фестиваль дружин юних рятувальників-пожежників Соснівського району. В ньому взяла участь і дружина нашої школи в складі учнів 8-Б класу:

Вісті з тижня гуманітарних предметів

Лютий 19, 2010

Підходить до завершення тиждень гуманітарних предметів.

Відкрий для себе Україну

Лютий 19, 2010

У четвер, в рамках тижня гуманітарних наук, відбулось змагання між 9-ми класами в історичному інтелектуальному конкурсі «Відкрий для себе Україну», що був підготовлений та проведений вчителем історії Бряник І. В.

Доброта така чудова – різнокольорова!

Лютий 18, 2010

Сонячні промінчики доброти, тепла, поваги, посмішок зігріли кожного члена нашої дружньої шкільної родини – педагогів, дітей, інших працівників школи.

Міський дебатний турнир

Лютий 18, 2010

Відбувся міський дебатний турнир за участю шкільних команд у форматі Карла Поппера (учнівський формат). Турнір проводився у 2 вікових категоріях: 6-8 класи – молодша група, 9-11 класи – старша група та 2 мовних форматах: українська та англійська мови дебатування.