Новини

“Золота Осінь”:мандрівка з 8-11 класами

Вересень 26, 2008

Продовжується загальношкільний фестиваль “Золота Осінь”.

Фестиваль “Золота Осінь”

Вересень 24, 2008

Першими на сцену актової зали вийшли учні 2-4 класів, які розпочали один із самих яскравіших фестивалів, що відбуваються в нашій школі - ”Золота Осінь”.

Графік проведення батьківських зборів

Вересень 23, 2008

Золота Осінь

Вересень 22, 2008

План проведення заходів в рамках фестивалю “Золота Осінь”:

Зустріч з ветеранами

Вересень 19, 2008

До учнів нашої школи завітала член спілки журналістів України, письменниця, дочка учасника партизанського руху на Черкащини Горб-Дубова В. П.

Ми потрапили до ІІ етапу Міжнародної олімпіади з основних наук в Уральськом федеральному окрузі

Вересень 18, 2008

Учні-учасники Міжнародної олімпіади з основних наук в Уральськом федеральному окрузі, де беруть участь учні Росії, Україні, Білорусі, Казахстана,Чехії, Терції, отримали сертифікати за участь у І етапі та дипломи за участь у ІІ етапі. До ІІІ етапу потрапили 3 учениці 8-А класу та 5 учнів 6-А класу. ІІІ етап відбудеться в Мінську (Білорусь) та Анаталії (Турція). Олімпіада дає можливість:

Наша команда запрошена для участі у фіналі Міжнародного конкурсу “Аліанте-2008″

Вересень 18, 2008

Команда школи у складі учнів 11-А класу Надолінського Дмитра та Гришка Євгена p 18 по 27 вересня 2008 року відвідає м. Остраву в Чехії, де побувають на Авіаційному мега-шоу в рамках програми „Дні НАТО”.

Інавгурація нових академіків

Вересень 18, 2008

Відбулася конференція дитячого об’єднання “Країна Пригод”, на якій були присутні представники координаційної та академічної рад. Делегатам конференції було запропоновано переглянути проект “Дитяче об’єднання “Країна Пригод”, в якому відображена діяльність об’єднання за 12 років існування та розповідається про головні напрямки роботи.

І місце у вікторині з історії, географії, економіки та культури Татарстану

Вересень 18, 2008

17 вересня 2008 року учень 11-А класу Ткаченко Денис та вчитель географії Коваль Віктор Іванович відвідали посольство Республіки Татарстан в Києві, де їм були вручені дипломи та подарунки за І місце у вікторині з історії, географії, економіки та культури Татарстану, як проводили Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку (АСМБР) та Союз обдарованої молоді України за підтримки Адміністрації Президента Республіки.

Зустріч з депутатом міської ради Юрієм Оробцем

Вересень 17, 2008

Відбулась зустріч учнів старшої школи з відомим черкаським політиком Юрієм Оробцем. Головна мета зустрічі: довести до юнаків та дівчат негативний вплив шкідливих звичок на здоров’я та соціальний статус громадян, наскільки вони руйнують особистість та впливають на успішну кар’єру, щасливу родину. Демонструвався фільм та відбувся показ слайдів.