Новини

До нових зустрічей!

Червень 23, 2011

Шкільний сайт закінчив свою роботу в цьому навчальному році. Ми впевнені, що завдяки нашому сайтові ви мали змогу постійно тримати руку на пульсі роботи школи, спостерігати за нашими перемогами, отримувати цікаву, змістовну інформацію.

Закриття табірної зміни

Червень 21, 2011

Закінчив роботу пришкільний табір “Дивосвіт”, в якому протягом зміни оздоровлювалися 68 дітей 1-5 класів. Діти відвідали багато цікавих закладів, серед яких обласна дитяча бібліотека, краєзнавчий музей, музей Т. Г. Шевченка, планетарій, зоопарк, обласний музично-драматичний театр, центр дитячої та юнацької творчості; стали учасниками низки виховних заходів, присвячених пропагуванню здорового способу життя, громадянськості, національного спрямування.

Випуск 9-их класів

Червень 17, 2011

Залишились позаду державна підсумкова атестація, і учнів 9-их класів зібрало уроичсте свято.

Вісті з пришкільного табору “Дивосвіт”

Червень 15, 2011

Продовжує роботу пришкільний табір “Дивосвіт”. Цікаві пізнавально-розважальні заходи кожного дня чекають його вихованців. Члени табірної родини здійснили походи у драматичний театр, обласну дитячу бібліотеку, Долину Троянд. Взяли участь у численних спортивних змаганнях, естафетах, чемпіонаті з волейболу. Були проведені конкурси моди, квітів, у яких діти продемонстрували всі свої найкращі щдібності та таланти.

Підсумки навчальних досягнень за 2010-2011 навчальний рік

Червень 14, 2011

Підведено підсумки навчальних досягнень учнів за 2010-2011 навчальний рік. На високому рівні закінчили школу 24 учні. Це: Коваль Олена, Негрій Анастасія, Франко Анастасія (2А), Сергєєва Марія, Тищенко Олександр, Ткаченко Віталій, Шевченко Лілія (2Б), Руденко станіслав (3А), Казновський Євген, Фещенко Злата (3Б), Вовк Ірина, Матюшенко Наталія (4А), Білоус Ольга (4Б), Фомічов андрій (5Б), Підчасюк Дар’я, Талалаєвька Марія, Чеберяк Анастасія (6А), Фомічов Олексій, Сивачук Вікторія (7А), Виноградова Анастасія, Могильна Наталія, Степаненко Ірина (8А), Гиріч Роман (8Б), Новікова Вікторія (10А). Всі вони нагороджені похвальними листами.

Тестування з “Курсу Microsoft із цифрових технологій”

Червень 14, 2011

Група вчителів, які мають вищу кваліфікаційну категорію успішно пройшли сертифікаційний тест “Курсу Microsoft із цифрових технологій” та отримали відповідні персональні сертифікати.

Підсумки навчальної практики 2011 року

Червень 10, 2011

П’ять перемог Юрія Карпенка

Червень 9, 2011

th_karpenko.jpgУчень 8В класу Юрій Карпенко взяв участь одразу у декількох Всеуркаїнських чемпіонатах та змаганнях.

Микита Черкасов – чемпіон світу з танців

Червень 8, 2011

Нещодавно закінчився ІХ Всесвітній чемпіонат з танців, який проходив у італійському місті Кастільйончелло. В ньому взяв участь учень 9Б класу, стипендіат міського голови Микита Черкасов. Він проявив справжні бойцовські якості та посів І місце у номінації диско-дуети, 2 місце у номінації диско-соло та 3 місце у номінації хіп-хоп-соло. Це чергові нагороди у його багатій переможній ході.

Екскурсія на Дніпровську водоочисну станцію КП “Черкасиводоканал”

Червень 7, 2011

Учні 10-Б класу разом з класним керівником Кононенко Т. Г. та учителями біології Довагль Л. В. та хімії Будавіцької С. В. здійснили навчальну екскурсію на Дніпровську водоочисну станцію КП “Черкасиводоканал”. Екскурсія була спланована і проводилась у рамках наукової навчальної практики з біології і хімії для профільного 10Б класу.