Новини

Стажування у Франції

Березень 30, 2011

Двоє учнів 9-А класу Негрій Владислав та Селіванова Марія разом із вчителем французької мови Лященко Анною Олександрівною взяли участь у лінгвістичній програмі «Метеорит» з 06 по 28 березня 2011 року у м. Бюзансе, Франція.

Європа своїми очима

Березень 29, 2011

Під час весняних канікулів наші Євроклубівці на чолі з координатором Білоус О. О. відвідали три незабутні країни Європи: Угорщину, Австрію та Словаччину.

Підсумки міського екологічного конкурсу “Екологічна казка”

Березень 28, 2011

В Центрі дитячої та юнацької творчості були підведені підсумки міського екологічного конкурсу “Екологічна казка”. На конкурсі було представлено 17 робіт учнів. Найактивнішими учасниками проекту-конкурсу були учні 3А класу, які представили 12 робіт.

XVIII педагогічна виставка «Зернини досвіду – 2011»

Березень 25, 2011

Відбулася чергова педагогічна виставка «Зернини досвіду – 2011». Традиційно вчителі нашої школи взяли активну участь у виставці. Відповідно до програми проведення виставки відбувся семінар керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів з теми «Контрольно-аналітична діяльність. Внутрішкільний контроль» на якому досвідом роботи школи поділилась і наш директор Ткаченко Т. Є., презентувавши форми планування навчально-виховного процесу  на засадах існуючих освітніх програм. Семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи «Положення про атестацію педагогічних працівників. Кредитно-модульна система підвищення кваліфікації педагога у міжатестаційний період» відвідала Барсукова Л. М.

Атестація за новим Типовим положенням про атестацію педагогічних працівників

Березень 25, 2011

Наказом № 930 від 06. 10. 2010 року Міністерством освіти і науки України затверджено Типове положення про атестацію педагогічних працівників. Відбулося засідання атестаційної комісії за новими умовами. 9 учителів атестувались:

Міжнародний математичний конкурс =Кенгуру-2011=

Березень 24, 2011

Вже доброю традицією нашої школи стало проведення Міжнародного математичного конкурсу =Кенгуру-2011=.

Про підсумки тижня іноземних мов в закладі

Березень 23, 2011

З 14. 03 по 18. 03. 2011 року у школі був проведений тиждень іноземних мов.

Відбулося засідання педагогічної ради

Березень 22, 2011

Відбулося чергове засідання педагогічної ради на якому розглядалося питання особливостей та проблем  організації учнівського самоврядування в школі. З теоретичним висвітленням питання учнівського самоврядування виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Вовчок Г. В., про організацію учнівського самоврядування в школі, систему роботи із самоврядуванням виступив педагог-організатор школи Коркішко І. О., до педагогічної ради психологом школи Харитоновою С. М.  було проведено опитування учнів 4-10 класів щодо їх участі у організації та роботі органів самоврядування, дані було оброблено та систематизовано у вигляді діаграм, результати опитування викликали жвавий інтерес у педагогічного колективу.

Фестиваль «Весняний водограй»

Березень 21, 2011

Відбувся І загальношкільний пісенний фестиваль «Весняний водограй».  Він проводився за ініціативою шкільного парламенту та академічної ради дитячого об’єднання «Країна Пригод». На фестивалі були представлені пісні різних жанрів та музичних напрямків. Журі конкурсу, яке складалося із академіків дитячого об’єднання «Країна Пригод», спікера шкільного парламенту Когут Юлії, академіків Богдана Ковтуна, Вікторії

Міський конкурс «Екологічна казка»

Березень 19, 2011

Учні 3-7 класів взяли участь у конкурсі «Екологічна казка» у номінаціях: «З водою дружити – ніколи не хворіти», та «Вода цариця життя»  який проводять центр дитячої та юнацької творчості  КП «Черкасиводоканал» та Всеукраїнська дитяча газета «Новачок». Особливо хочеться відмітити учнів 3А класу (класовод Невмита Л. М. ), в якому написали казки 11 учнів. Активність проявили учні 4Б, 5Б, 6Б та 7А класів. Назви творів самі говорять про небайдужість дітей до екологічних проблем міста, області України та всього світу, наприклад: «Хмаринка-рятівниця»,  «Лісовий струмочок», «Пригоди капельки» та інші. Переможці конкурсу будуть відзначені 22 березня. Бажаємо всім учасникам перемоги!