Новини

Міс школи – 2012

Лютий 28, 2012

Відбувся загальношкільний конкурс «Міс школи – 2012», у якому взяли участь Вікторія Сивачук (8-А), Анастасія Білоус (9-А), Дарина Арефій (9-Б), Софія Морозова (9-В) та Наталія Коваль (10-Б). Дівчата змагалися у трьох конкурсах: представлення, розмовний та хобі.

Про нас пишуть

Лютий 27, 2012

У Всеукраїнському журналі “Екологічний вісник” за листопад-грудень 2011 року розміщено репортаж “Перший екологічний форум дітей та молоді України”, в якому розповідається, зокрема, і про участь в ньому учнів нашої школи.

До 141-ї річниці Лесі Українки

Лютий 27, 2012

Шкільна родина відзначила 141-річницю з дня народження видатної української поетеси – Лесі Українки.

Т. Є. Ткаченко – лауреат обласної премії ім. О. А. Захаренка

Лютий 24, 2012

th_Изображение 009.jpgДиректор школи Тетяна Єгорівна Ткаченко стала лауреатом премії імені народного учителя О. А. Захаренка. Нагороду вручила голова Черкаського обкому Профспілки працівників освіти і науки України О. Д. Жалдак, Тетяна Єгорівна нагороджена за баготорічну плідну творчу працю,високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти і науки, культури і духовності Черкащини, збереження, впровадження і пропоганду педагогічної спадщини О. А. Захаренка. Премія присуджена призидію Черкаського обкому Профспілки працівників освіти і науки України.

Конкурси «Міс школи» та «Неперевершене сузір’я»

Лютий 24, 2012

th_90_hg08049.jpgНаступного тижня відбудуться загальношкільні конкурси «Міс школи» (8-10 класи) та «Неперевершене сузір’я» (2-7 класи). У понеділок, 27 лютого, змагатимуться найстарші учні школи у п’яти конкурсах: представлення, розмовному, хобі, на кращу зачіску та танцювальному.

З Днем Захисника Вітчизни!!!

Лютий 23, 2012

Підбито підсумки ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін з географії. Учень 9-Б класу Роман Гиріч (вчитель В. І. Коваль) виборов третє місце.

Роман Гиріч – переможець обласної олімпіади з географії

Лютий 22, 2012

Напередодні Дня захисника Вітчизни до нашої школи завітали ветерани: Геннадій Петрович Кузьмічов – голова обласного комітету військово-патріотичної роботи з молоддю, ветеран війни в Афганістані, полковник у відставці; Геннадій Ісакович Штерн – заслужений військовий льотчик Росії, ветеран локальних війн, полковник запасу, випускник нашої школи; Петро Петрович Куртаков – учасник бойових дій; давній друг нашої школи, ветеран війни та праці Петро Михайлович Романченко. Вони розповіли учням 8-11 класів про перебіг подій Афганської війни та привітали учнів з Днем захисника Вітчизни.

Зустріч з ветеранами

Лютий 22, 2012

Підбито підсумки ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту наукових робіт МАН. Для нашої школи він став справжнім зірковим зорепадом. Учні 11-Б класу Анастасія Акуліна (науковий керівник С. М. Чубса) та Микита Шкода (науковий керівник Л. В. Довгаль) посіли перші місця, а їх однокласники Маргарита Виждова, Єлизавета Потурнак (науковий керівник Л. В. Довгаль), Ірина Курочкіна разом з ученицею 10-А класу Софією Єрмалаєвою (науковий керівник Л. В. Засядко) вибороли треті місця.

Зірковий Олімп МАН

Лютий 22, 2012

Підбито підсумки ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін з економіки. Учениця 11-А класу Вікторія Бондар (вчитель Л. В. Засядько) виборола друге місце. Це високе досягнення Вікторії стало ще однією зіркою у «Золотій скарбниці» нашої школи. Вона виборола третє місце на міському етапі, а на обласному піднялася у гору ще на одну сходинку.

Кращі екологи школи

Лютий 21, 2012

Підбито підсумки ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін з екології. Учениця 11-Б класу Маргарита Виждова (вчитель Л. В. Довгаль) виборола друге місце, а учні 10-Б класу Крістіна Мурза та Лілія Чубса (вчитель С. М. Чубса) посіли треті місця. Це великий успіх для учнів, вчителів та всієї нашої школи.