Новини

Пісні опалені війною

Квітень 26, 2008

Підведені підсумки міського конкурсу інсценізованої пісні "Пісні опалені війною".

Вшанування пам’яті героїв-чорнобильців

Квітень 26, 2008

Сьогодні в нашій школі відбувся захід, присвячений 22 річниці одній із самих трагічних сторінок в історії України, аварії на Чорнобильській АЕС.

Підведення підсумків операції “Живи книго!”

Квітень 25, 2008

Підведені підсумки шкільного етапу Всеукраїнської акції “Живи книго!”. Переможці та призери отримали дипломи та відзнаки на святкокому концерті, що відбувся в актовому залі нашої школи.

Лінійка випускників

Квітень 25, 2008

Випускники 11 Б класу, на порозі дорослого життя, оглядаючись на роки навчання і ту пам’ять, що вони після себе залишили, урочисто заповідають молодшим за себе примножувати традиції школи.

Всеукраїнська благодійна Акція “Серце до серця”

Квітень 24, 2008

Школа прийняла участь у Всеукраїнській благодійній Акції “Серце до серця” та Всеукраїнському благодійному місячнкиу по збору коштів, одягу, продуктів харчування з метою підтримки дітей з вадами зору, людей похилого віку, ветеранів ВВВ.

Презентація проекту “Шкільна форма”

Квітень 24, 2008

Сьогодні відбулася презентація проекту “Шкільна форма”. Учні мали можливість подивитися на зразки шкільної форми, які пропонують нам підприємства України.

Зустріч представників шкільного парламенту О.Морозом

Квітень 21, 2008

Представники шкільного парламенту, шкільного “Євроклубу”, член редколегії міської газети “Ш.О.К.” зустрілися з екс-спікером Верховної Ради України Олександром Морозом. Вони почули бачення подальшого розвитку держави з вуст маститого політика. Задавали питання, які хвилюють зараз політично-активну молодь. ця зустріч стала наступним кроком в роботі міського парламенту по підняттю націаональної самосвідомості сучасної молоді.

Батьківська конференція

Квітень 21, 2008

Відбулась батьківська конференція по обговоренню проетку “Шкільна форма – 2008″.

Перша спроба

Квітень 21, 2008

Наша школа є одним з пунктів зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти випускників школи, які бажають вступити до вищих навчальних закладів.

ІІ етап Міжнародної олімпіади.

Квітень 20, 2008

18-19 квітня в школі проходив ІІ етап Міжнародної олімпіади з основних дисциплін Уральського федерального округу серед учнів 5-7х класів.