Новини

Учні навчаються заощаджувати

Грудень 23, 2011

Представники фундації українсько-польської співпраці «PAUSI» зустрілися з учнями та зробили термовізійну зйомку нашої школи.

Микита Черкасов – стипендіат міського голови

Грудень 22, 2011

Третій рік поспіль стипендію міського голови у номінації “За високі досягнення у хореографії” отримав учень 10Б класу Микита Черкасов. Урочистості, присвячені врученню стипендії пройшли у будинку Черкаського міськвиконкому.

Світло миру в нашій школі

Грудень 22, 2011

Сьогодні скаути Першої міської гімназії завітали до нас разом з директором школи Саєнком Сергієм Івановичем з Віфліємським Вогнем Миру,який вони привезли з Кракова минулого тижня. Всі охочі учні та вчителі школи мають можливість отримати його.

Нові перемоги у міських олімпіадах

Грудень 21, 2011

Підбито підсумки II етапу Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін з біології, праці та технологій. Учениця 11-Б класу Маргарита Виждова (вчитель Л. В. Довгаль) випередивши всіх суперників посіла I місце у олімпіаді з біології. Учні 10-Б класу Юлія Когут та Крістіна Мурза, а також учениця 7-А класу Марія Талалаєвська (вчитель С. М. Чубса) вибороли треті місця з цього предмету.

Про нас пишуть

Грудень 21, 2011

У цьому році на міських, обласних та Всеукраїнських сайтах з’явилася багато публікацій про успіхи нашої школи.

Співпраця з Корпусом Миру США в Україні

Грудень 20, 2011

th_Изображение.jpgЗаступник директора Білоус О. О. з 13 по 15 грудня відвідала Партнерську конференцію Корпусу Миру США в Україні у Києві. Метою конференції було знайомство представників українських навчальних закладів з роботою Корпусу Миру та волонтерами 42 групи. Протягом трьох днів наших викладачів навчали, як працювати з волонтерами Корпусу Миру. З усієї України було запрошено 96 представників різних навчальних закладів. 96 волонтерів роз’їхались в усі куточки України для виконання своєї місії.

Ювілей «Країни Пригод»

Грудень 20, 2011

th_18.jpgДитяче об’єднання «Країна Пригод» відсвяткувало 15-річницю від дня заснування.

Привітання від «Авалю»

Грудень 19, 2011

Представники Райффайзен банку «Аваль» в День Святого Миколая привітали зі святом учнів нашої школи, вручили їм солодкі подарунки та побажали міцного здоров’я, щирих друзів та успіхів у навчанні.

Смачна новорічна країна

Грудень 19, 2011

У Черкаському обласному музично-драматичному театрі відкрили казкову галявину благодійного проекту «Смачна новорічна країна», який проходить під гаслом – «Подаруй дитині додатковий день життя». Отримані кошти організатори обіцяють спрямувати на лікування онкохворих дітей.

Л. В Довгаль – лауреат конкурсу «Учитель року»

Грудень 16, 2011

th_22.jpgВ обласному будинку вчителя відбувся заключний етап міського конкурсу «Учитель року». У фіналі змагалися дев’ять кращих вчителів з Черкас, серед яких вчитель біології нашої школи Людмила Володимирівна Довгаль. Кожен з учасників взяв участь у чотирьох творчих турах.