Новини

Конкурси малюнків від шкільного бібліотекаря

Жовтень 30, 2013
Изображение 003

Нещодавно завершився конкурс малюнків «Осінні дива», який проходив з ініціативи інформаційного комітету шкільного парламенту та бібліотекаря школи Ю. В. Загородньої. Перемогу здобула учениця 2-Б класу Ольга Горбенко, друге місце виборола Анастасія Вовк (4-А), трете місце посіла Єлизавета Романенко (4-А).

Психолого-педагогічний семінар

Жовтень 29, 2013
Изображение 002

Розпочав роботу психолого-педагогічний семінар з науково-методичної проблеми школи «Компетентісний підхід в роботі педагогів з учнями».

Педагогічна рада

Жовтень 28, 2013
Изображение 012

Сьогодні відбулася педагогічна рада, яка традиційно проходить у період осінніх канікул. Про впровадження компетентнісного підходу до формування та виховання активної особистості доповіла заступник директора з навчально-виховної роботи школи Л. М. Барсукова.

Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу

Жовтень 25, 2013
Pile of Books

У нашій школі відбувся конкурс «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу». Він проводився з метою популяризації вітчизняної дитячої книги, розвитку читацької культури учнів 4-5 класів та заохочення їх до системного читання сучасної української літератури.

Методичний семінар для вчителів англійської мови

Жовтень 25, 2013
Безымянный.JPG

Відбувся методичний семінар від видавництва National Geographic Learning / HeinleCengage Learning та компанії Лінгвіст.  У семінарі взяла участь вчитель нашої школи – Терещенко Інна Василівна

Дотик природи – 2013

Жовтень 24, 2013
images9

У стендовій презентації, в секції «Медицина», Анжеліка Гаврилова виборола ІІІ місце і була нагороджена дипломом та сертифікатом на IV Всеукраїнському форумі студентської та учнівської молоді «Дотик природи – 2013», який проходив в Києві.

Зустріч з працівниками ДАІ

Жовтень 24, 2013
Изображение 002 (1)

Всі діти знають, що потрібно дотримуватися правил дорожнього руху. До нашої школи завітали працівники ДАІ, які зустрілися з учнями 4-Б класу (класовод С. П. Остапенко) та перевірили їх знання.

Нова перемога з КУДО

Жовтень 23, 2013
Изображение 009

Учень 5-А класу Іван Осіян взяв участь у І кубку Черкаської області з КУДО. Хлопець проявив справжні бійцівські якості та виборов І місце у категорії 9-10 років, був нагороджений кубком та золотою медаллю. Іван вже п’ятий рік поспіль займається КУДО і має високі досягнення у міських та обласних змаганнях з цього виду спорту.

Перемога у Всеукраїнському Параді вишиванок-2013

Жовтень 23, 2013
Изображение 021

В залі засідань Черкаської міської ради відбулось нагородження учасників Всеукраїнського Параду вишиванок-2013 від міста Черкаси.

Образ Шевченка на карті Черкащини

Жовтень 23, 2013
Изображение 018

Підбито підсумки міського конкурсу творчих робіт – есе «Образ Шевченка на карті Черкащини». Учениця 9-А класу Марія Талалаєвська (вчитель І. В. Сатанівська) зібравши рідкісний краєзнавчий та етнографічний матеріал, використала його у своїй роботі. Журі високо оцінило есе Марії та присудило їй ІІІ місце. Конкурс проводився у межах заходів, присвячених 200-річчю з дня народження великого сина українського народу.