Новини

Юні аматори сцени

Лютий 27, 2013

th_DSC00819.JPG.jpgУ палаці культури «Дружба народів» відбувся обласний мистецький фестиваль-конкурс «Шлях до Тараса», присвячений 199 річниці з дня народження великого українського поета Т. Г. Шевченка, у номінації «Юні аматори сцени». Нашу школу на ньому представляли: Вікторія Соломаха (5-А), Євген Казновський (5-Б), Павло Коробко (10-А) та Богдан Ковтун (11-Б). Вони змагалися у конкурсній програмі читців поезії Т. Г. Шевченка.

Фестиваль кліпів

Лютий 26, 2013

У актовій залі школи відбувся традиційний фестиваль музичних кліпів. Він був організований з ініціативи шкільного парламенту та академічної ради дитячого об’єднання «Країна Пригод». Фестиваль проводиться з 1999 року і завжди збирає велику кількість учасників та глядачів.

Відзнака

Лютий 25, 2013

th_Изображение.jpgУ Черкаському обласному музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка відбулися урочистості з нагоди Дня захисника Вітчизни. До зали були запрошені ветерани війни – колишні військові, військовослужбовці військових частин, що знаходяться на території Черкаської області та представники шкіл, що стали переможцями загальноміського огляду-конкурсу шкільних музеїв та музейних кімнат.

До Дня захисника Вітчизни

Лютий 22, 2013

Напередодні свята Дня захисника Вітчизни на Соборній площі військовою частиною прикордонних сил України із с. Оршанець було проведено цілу низку заходів. Учні нашої школи мали змогу ознайомитися із військовою технікою, дізнатися про призначення кожної машини, зазирнути всередину, відчути себе водієм, або тим, хто обслуговує автомобіль.

Міжнародний конкурс Intel ISEF

Лютий 21, 2013

th_kogut.gifУчениця 11-Б класу нашої школи Юлія Когут виборола право взяти участь у національному етапі міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF. Черкаси на ньому представлятимуть 2 учня, серед яких і Юлія.

Перлини екології

Лютий 21, 2013

th_р.jpgПідбито підсумки ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з екології. Одразу дві учениці 11-Б класу, нашої школи, Лілія Чубса та Юлія Когут продемонстрували ґрунтовні знання з цього предмету. Лілія виборола друге місце, а Юлія посіла третє. До цієї значної перемоги дівчат підготувала вчитель біології та екології Світлана Миколаївна Чубса.

Участь у турнірі «Dnipro Open 2013»

Лютий 20, 2013

th_Безымянный4.JPG.jpgШкільний дебат-клуб «Статус» взяв участь у П’ятому відкритому дебатному турнірі «Dnipro Open 2013», який відбувся у Дніпропетровську. Від шкільного клубу були представлені три команди: Дар’я Підчасюк, Аліса Коробко, Іван Вовчок – гравці формату Карла Поппера; Олександра Валашенко, Павло Коробко, Денис Кулик та Катерина Смірнова грали Британський студентський формат. Теми, що були розіграні, стосувалися основ демократії і толерантності в сучасних країнах та дотримання прав людини в багатокультурному світі.

Методичний фестиваль – 2013

Лютий 19, 2013

th_Изображение 009.jpgВідбувся щорічний методичний фестиваль «Моє педагогічне кредо». На ньому вісім учителів, що атестуються у 2013 році захищали свої педагогічні надбання та досягнення за атестаційний період.

«Я і Моя ШкОлА»

Лютий 18, 2013

th_Изображение 001.jpgПідготовлений перший номер щомісячної шкільної газети «Я і Моя ШкОлА» у 2013 році.
У ньому розповідається про захоплення учнів та вчителів. Висвітлені результати опитування серед школярів про їх ставлення до комп’ютера. Медичною сестрою О. А. Сінельник надані практичні поради, як не захворіти на грип. У газеті можна прочитати про майстер-клас, що дає вчитель трудового навчання Олег Васильович Бойченко «Популярна лабораторія технологій», із виготовлення дерев’яної дощечки та багато інших цікавих статтей.

Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру – 2013»

Лютий 15, 2013

th_kenguru1.jpgПідбито підсумки І етапу міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру-2013». У ньому взяли участь 136 учнів 2-х – 6-х класів нашої школи.
Сертифікат «Відмінний результат» отримали 18 учнів, «Добрий результат» – 77 учнів.
Всім учасникам конкурсу будуть вручені заохочувальні подарунки – блокноти з логотипом конкурсу «Кенгуру – 2013» .