Новини

Обласний семінар-практикум з інклюзивної освіти

Вересень 29, 2010

На базі нашої школи був проведений обласний семінар-практикум для методистів районних методичних кабінетів та голів медико-психолого-педагогічних комісій “Інноваційні підходи в організації навчально-виховного процесу по задоволенню освітніх потреб дітей з вадами опорно-рухової системи”. У рамках семінару були проведені практичні заняття:

Станіслав Костянець – переможець командного заліку першості Європи

Вересень 28, 2010

Учень 10Б класу Станіслав Костянець взяв участь у командній заліковій першості Європи 2010 року з морського багатоборства. В програму морського багатоборства входять змагання з плавання, біг на 800 метрів, стрільба з пневматичного пістолета, змагання з греблі та вітрильного спорту на ялах.

Тиждень інклюзивної освіти

Вересень 27, 2010

З 27. 09. 2010 по 03. 10. 2010 року у нашій школі, як і у всьому світі пройде тиждень до Міжнародного дня інклюзивної освіти. В рамках тижня буде проведено відкрите інтегроване заняття для учнів 3В класу, позакласний захід “П’яте коло четвірки сміливців”, розпочнеться проект “Добро починається з тебе”, учні школи матимуть змогу побувати на виставці газет та малюнків, презентуватимуться проекти “Школа одна для всіх” 9Б класу та “Хай не згасне полум’я добра” 10Б класу.

Міжнародний день миру

Вересень 26, 2010

За рішенням Організації Об’єднаних Націй 25 вересня у всьому світі святкується Міжнародний день миру.

Закінчення періоду адаптації для 1-х класів

Вересень 24, 2010

Протягом перших тижнів (01. 09-17. 09) тривав період звикання маленького школяра до нових умов життя, так званий період адаптації .

Роман Якименко – переможець чемпіоната України з дзюдо

Вересень 24, 2010

Роман Якименко, учень 9Б класу взяв участь у відкритому особисто-командному чемпіонаті України із дзюдо “Юні динамовці”.

Аліна Шара – переможець міжнародного фестивалю “Сонце, Радість, Краса”

Вересень 23, 2010

th_Shara.jpgУчениця 9-Б класу, академік дитячого об’єднання “Країна Пригод” Аліна Шара брала участь у міжнародному дитячому фестивалі “Сонце, Радість, Краса”. Фестиваль проходив у Болгарії у місті Несебр. Конкурсанти змагалися у номінаціях: вокальне мистецтво, хореографічне мистецтво, театральне мистецтво та модельний бізнес. За підсумками фестивалю поважне міжнародне журі нагородило Аліну грамотою за кращу акторську майстерність. Представники нашої держави отримали тільки три нагороди і одна з них – у Аліни Шари.

Конференція по підведенню підсумків роботи школи з міжнародної діяльності

Вересень 22, 2010

22 вересня у актовій залі школи заступник директора Білоус О. О. разом з учнями класів з поглибленим вивченням іноземних мов підводила підсумки участі закладу у міжнародних конкурсах та програмах у  2009-2010 н. р.

Посвята в першокласники

Вересень 17, 2010

Першого вересня учні перших класів вперше переступили поріг школи і розпочали нелегку, але надзвичайно цікаву мандрівку по країні Знань. І ось сьогодні вони вже стали справжніми школярами, повноправними господарями своєї школи.

Зустріч з ветеранами праці

Вересень 16, 2010

Учні 7-10 класів зустрілися з ветеранами праці: головним конструктором Центрального конструкторського бюро “Сокіл” Маловим Олександром Павловичем та давнім другом нашої школи, першим заступником головного конструктора, лауреатом державної премії Романченком Петром Михайловичем.