Новини

День довкілля

Травень 30, 2008

Сьогодні відбувся традиційний "День довкілля", який вже 6 рік поспіль проводиться в нашій школі. Зранку відбулася лінійка, на якій були підведені підсумки загальношкільних екологічних акцій, переможці отримали грамоти та подарунки.

Конкурс подорожі країнами Європи

Травень 29, 2008

Сьогоднів школі відбулось Свято захисту проектів в рамках конкурсу “Заочні подорожі країнами Європи”. Цей проект тривав протягом навчального року, в рамках якого був проведений конкурс страв, костюмів, творчий конкурс і конкурс презентацій країн.

Вісті зі ЗНО

Травень 29, 2008

Нарешті , після майже місячного очікування, випускникам стали відомі результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови, історії України та математики. І хоча учні мають право не оголошувати свої результати, радісні посмішки на обличчях випускників казали самі за себе.

Сесія шкільного парламенту

Травень 27, 2008

28.05.2008 відбудеться звітня сесія шкільного парламенту. На ній будуть розглянуті два питання:

Форум обдарованих дітей

Травень 26, 2008

Відбувся форум обдарованих дітей художньо-естетичного напрямку під егідою святкування 5-ої річниці створення академічної ради дитячого об’єднання “Країна Пригод”. На зустріч завітали почесні академіки Юлія Чаленко, Анна Берездецька, Олександр Скічко та Микола Савченко.

Турнир з з інформатики

Травень 25, 2008

Сьогодні в актовій залі нашої школи відбувся підсумковий урок-гра з інформатики для 7их класі.

Навчально-польові збори завершено

Травень 25, 2008

Вчора завершилися навчально-польові збори юнаків-випускників 11х класів.

ЗНО з географії

Травень 25, 2008

Сьогодні по Україні проходить зовнішнє незалежне оцінювання з географії, на яке по всій країні було зроблено більше 20 тисяч заявок. Одним з учасників ЗНО є учень нашої школи Фольтин Роман. 

Військово польові збори

Травень 21, 2008

19 травня 2008 року випускники-одинадцятикласники відправились на військово-польові збору до смт Оршанець. Збори будуть тривати 3 дні. Юнаки захищатимуть знання з предмету "Захист Вітчизни". Серед випробувань – збір автомату, стрільби з автомату бойовими патронами.

Міс Європа

Травень 21, 2008

Сьогодня наша школа приймала учасниць міського конкурсу "Місс Європа-2008".