Новини

День довкілля

Травень 30, 2008

Сьогодні відбувся традиційний "День довкілля", який вже 6 рік поспіль проводиться в нашій школі. Зранку відбулася лінійка, на якій були підведені підсумки загальношкільних екологічних акцій, переможці отримали грамоти та подарунки.

Вісті зі ЗНО

Травень 29, 2008

Нарешті , після майже місячного очікування, випускникам стали відомі результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови, історії України та математики. І хоча учні мають право не оголошувати свої результати, радісні посмішки на обличчях випускників казали самі за себе.

Конкурс подорожі країнами Європи

Травень 29, 2008

Сьогоднів школі відбулось Свято захисту проектів в рамках конкурсу “Заочні подорожі країнами Європи”. Цей проект тривав протягом навчального року, в рамках якого був проведений конкурс страв, костюмів, творчий конкурс і конкурс презентацій країн.

Сесія шкільного парламенту

Травень 27, 2008

28.05.2008 відбудеться звітня сесія шкільного парламенту. На ній будуть розглянуті два питання:

Форум обдарованих дітей

Травень 26, 2008

Відбувся форум обдарованих дітей художньо-естетичного напрямку під егідою святкування 5-ої річниці створення академічної ради дитячого об’єднання “Країна Пригод”. На зустріч завітали почесні академіки Юлія Чаленко, Анна Берездецька, Олександр Скічко та Микола Савченко.

ЗНО з географії

Травень 25, 2008

Сьогодні по Україні проходить зовнішнє незалежне оцінювання з географії, на яке по всій країні було зроблено більше 20 тисяч заявок. Одним з учасників ЗНО є учень нашої школи Фольтин Роман. 

Навчально-польові збори завершено

Травень 25, 2008

Вчора завершилися навчально-польові збори юнаків-випускників 11х класів.

Турнир з з інформатики

Травень 25, 2008

Сьогодні в актовій залі нашої школи відбувся підсумковий урок-гра з інформатики для 7их класі.

Міс Європа

Травень 21, 2008

Сьогодня наша школа приймала учасниць міського конкурсу "Місс Європа-2008".

Військово польові збори

Травень 21, 2008

19 травня 2008 року випускники-одинадцятикласники відправились на військово-польові збору до смт Оршанець. Збори будуть тривати 3 дні. Юнаки захищатимуть знання з предмету "Захист Вітчизни". Серед випробувань – збір автомату, стрільби з автомату бойовими патронами.