Новини

Свято останнього дзвоника

Травень 28, 2010

Сьогодні пролунав останній дзвоник для учнів всіх шкіл України.

Вітаємо зі святом останнього дзвоника!

Травень 27, 2010

Нагородження переможців Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів

Травень 27, 2010

Переможці міжнародних та Всеукраїнських конкурсів: VI Міжнародної олімпіади з основних наук, Міжнародного математичного конкурсу “Кенгуру-2010″, Всеукраїнської українознавчої гри “Соняшник” та Всеукраїнського конкурсу “Патріот”, отримали нагороди на урочистостях, що відбулися у актовій залі  школи. Від імені адміністрації школи нагороди вручила заступник директора з навчально-виховної роботи Барсукова Лариса Михайлівна. Серед нагороджених були учні, які посіли І місця (Сивачук Вікторія та Шапошникова Руслана), ІІ місце (Білоус Анастасія) та ІІІ місце (Вовчок Іван).

Підсумки фінального етапу VI Міжнародної олімпіади з основ наук

Травень 26, 2010

Вже відомі результати фінального етапу VI Міжнародної олімпіади з основ наук. В цьому навчальному році участь команд з України відбувалась за підтримки Всеукраїнського благодійного фонду „Паросток” Національного еколого-натуралістичного  центру учнівської молоді міністерства освіти і науки України. Разом з учнями нашої школи в фінальному етапі брали участь школярі з Черкаської гімназії №9.

Кращий клас з навчання – 2010

Травень 26, 2010

Підведені підсумки загальношкільного конкурсу “Клас року – 2010″ у номінації “Кращий клас з навчання”.

Форум обдарованих дітей

Травень 26, 2010

Наприкінці навчального року відбувся четвертий загальношкільний “Форум обдарованих дітей” художньо-естетичного напрямку.

Інформаційні Дні Європейського Союзу

Травень 26, 2010

Традиційно в нашій школі ось вже четвертий рік поспіль проводяться Інформаційні Дні Європейського Союзу.

Кращий інтелектуал року – 2010

Травень 25, 2010

Підведено підсумки загальношкільного конкурсу “Учень року – 2010″ у номінації “Кращий інтелектуал року”. В цьому році цю номінацію виграв (за одноголосним рішенням журі) переможець ІІ та ІІІ етапів Всеуркаїнських олімпіад з базових дисциплін з біології, переможець міського та обласного етапів конкурсу-захисту наукових робі малої академії наук, учень 11-А класу Владислав Петрусь.

Виставка декоративно-прикладного мистецтва

Травень 21, 2010

Вчителями праці Кудринською Ольгою Василівною та Бойченком Олегом Васильовичем була  влаштована виставка декоративно-прикладного мистецтва.

Відкриття року – 2010

Травень 20, 2010

Підведено підсумки загальношкільного конкурсу “Учень року – 2010″ у номінації “Відкриття року”. В цьому році цю номінацію отримала переможниця ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з біології учениця 8-В класу Чубса Лілія. Вона бере участь у роботі школи олімпійського резерву, учасниця міської інтелектуальної гри “Що? Де? Коли?”, активістка самоврядування класу.