Новини

Свято останнього дзвоника

Травень 28, 2010

Сьогодні пролунав останній дзвоник для учнів всіх шкіл України.

Нагородження переможців Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів

Травень 27, 2010

Переможці міжнародних та Всеукраїнських конкурсів: VI Міжнародної олімпіади з основних наук, Міжнародного математичного конкурсу “Кенгуру-2010″, Всеукраїнської українознавчої гри “Соняшник” та Всеукраїнського конкурсу “Патріот”, отримали нагороди на урочистостях, що відбулися у актовій залі  школи. Від імені адміністрації школи нагороди вручила заступник директора з навчально-виховної роботи Барсукова Лариса Михайлівна. Серед нагороджених були учні, які посіли І місця (Сивачук Вікторія та Шапошникова Руслана), ІІ місце (Білоус Анастасія) та ІІІ місце (Вовчок Іван).

Вітаємо зі святом останнього дзвоника!

Травень 27, 2010

Форум обдарованих дітей

Травень 26, 2010

Наприкінці навчального року відбувся четвертий загальношкільний “Форум обдарованих дітей” художньо-естетичного напрямку.

Кращий клас з навчання – 2010

Травень 26, 2010

Підведені підсумки загальношкільного конкурсу “Клас року – 2010″ у номінації “Кращий клас з навчання”.

Підсумки фінального етапу VI Міжнародної олімпіади з основ наук

Травень 26, 2010

Вже відомі результати фінального етапу VI Міжнародної олімпіади з основ наук. В цьому навчальному році участь команд з України відбувалась за підтримки Всеукраїнського благодійного фонду „Паросток” Національного еколого-натуралістичного  центру учнівської молоді міністерства освіти і науки України. Разом з учнями нашої школи в фінальному етапі брали участь школярі з Черкаської гімназії №9.

Інформаційні Дні Європейського Союзу

Травень 26, 2010

Традиційно в нашій школі ось вже четвертий рік поспіль проводяться Інформаційні Дні Європейського Союзу.

Кращий інтелектуал року – 2010

Травень 25, 2010

Підведено підсумки загальношкільного конкурсу “Учень року – 2010″ у номінації “Кращий інтелектуал року”. В цьому році цю номінацію виграв (за одноголосним рішенням журі) переможець ІІ та ІІІ етапів Всеуркаїнських олімпіад з базових дисциплін з біології, переможець міського та обласного етапів конкурсу-захисту наукових робі малої академії наук, учень 11-А класу Владислав Петрусь.

Виставка декоративно-прикладного мистецтва

Травень 21, 2010

Вчителями праці Кудринською Ольгою Василівною та Бойченком Олегом Васильовичем була  влаштована виставка декоративно-прикладного мистецтва.

Звіт директора школи перед шкільним колективом та громадскістю

Травень 20, 2010

У актовій залі школи відбувся звіт директора школи перед педагогічним колективом та громадскістю. Директор школи Ткаченко Тетяна Єгорівна звітувала про реалізацію Цільової комплексної програми розвитку школи “Школа нової якості освіти”. В обговоренні взяли участь батьки, педагоги та представники учнівського самоврядування. З оцінкою діяльності директора школи та закладу виступили: члени Ради школи Опаріна В. В. та Харченко Т. А., представник батьківського комітету 11-А класу Чорна Ю. М., керівник методичного об’єднання вчителів гуманітарних предметів Кучеренко І. П., практичний психолог Харитонова С. М., педагог-організатор Коркішко І. О., лідери шкільного парламенту Гончаренко Станіслав та Івченко Ольга. Після закінчення обговорення відбулося таємне голосування по оцінюванню діяльності школи за 2009-2010 навчальний рік. Лічильна комісія підрахувала кількість поданих голосів та склала протокол за її  підсумками: