Новини

Тиждень початкової школи “Виховуємо громадянина”

Січень 29, 2010

З 1 по 5 лютого в нашій школі проходитиме тиждень початкової школи, головна тема якого “Виховуємо громадянина”.

Фінал міської гри “Що? Де? Коли?”

Січень 28, 2010

Відбулися фінальні змагання міської інтелектуальної гри “Що? Де? Коли?”. У фіналі змагалися 17 команд, які представляли різні школи нашого міста.

Заняття школи педагогічної майстерності вчителів іноземних мов

Січень 27, 2010

26 січня 2010 року на базі школи відбулось заняття школи педагогічної майстерності вчителів іноземних мов. На занятті були присутні вчителі англійської та французької мов шкіл міста.

Аналіз навчальних досягнень учнів за І семестр 2009-2010 начального року

Січень 27, 2010

Відбулася нарада при директорові школи з питання аналізу рівня навчальних досягнень учнів школи за І семестр 2009-2010 навчального року.

День народження “Країни Пригод”

Січень 25, 2010

Неперевершене, чудове свято зібрало учнів 1-11 класів в актовій залі школи. Відзначалася чергова річниця з дня створення відомого в місті та області нашого дитячого об’єднання “Країна Пригод”. День народження об’єднання святкується у листопаді кожного року, але у зв’язку з численними “карантинами” воно відбулося тільки наприкінці січня.

Наші здобутки у міських конкурсах

Січень 25, 2010

Підведено підсумки відразу декількох міських конкурсів, і наші учні вчергове відстояли високе звання учня спеціалізованої школи своїми здобутками.

Підсумки ІІ та ІІІ турів загальношкільного конкурсу на кращий щоденник

Січень 22, 2010

Журі загальношкільного конкурсу на кращий щоденник визначило переможців ІІ та ІІІ турів. На його розгляд були представлені щоденники переможців І туру, тому журі було дуже складно працювати. Серед поданих щоденників спостерігалися ті, що мають високий естетичний рівень, в яких виконуються всі вимоги до ведення щоденника (орфографічний режим, охайність, змістовність домашніх завдань, наповненість оцінками).

Команда школи «Всезнаючі Незнайки» у фіналі міської гри «Що? Де? Коли?»

Січень 21, 2010

Відбувся І відбірковий тур міської гри «Що? Де? Коли?», у якому брала участь і команда нашої школи «Всезнаючі Незнайки» (9-11 класи). У безкомпромісній боротьбі наші учні продемонстрували високі інтелектуальні здібності та вміння діяти єдиною командою. За підсумками гри «Всезнаючі Незнайки» вибороли право продовжувати змагатися у фіналі, бо ввійшли у першу четвірку переможців. Команда виступала в наступному складі:

Підсумки виставки газет до Дня народження “Країни Пригод”

Січень 21, 2010

Протягом двох місяців відбувалася виставка газет, присвячена Дню народження дитячого об’єднання «Країна Пригод». Всі класи школи з 1 по 11 представили вітальні газети на виставку, де вони розповіли про діяльність класів у дитячому об’єднанні. Потрібно відмітити високий рівень  художньої майстерності, змістовності представлених газет, було використано фотографічні архіви класів, що дозволило згадати про активну участь у житті «Країни Пригод». Академічна рада дитячого об’єднання «Країна Пригод» вдячна всім класам школи за активну роботу та запрошує учнів, вчителів, гостей на святковий концерт з приводу Дня народження об’єднання, який відбудеться 22 січня 2010 року о 14. 30 у актовій залі школи.

Підсумки І туру загальношкільного конкурсу на кращий щоденник

Січень 20, 2010

Підведені підсумки І туру загальношкільного конкурсу на кращий щоденник.