Новини

Микита Черкасов – переможець Всеукраїнського фестиваля “Весняний вітер”

Березень 29, 2010

Учень 8-Б класу, стипендіат міського голови, академік дитячого об’єднання “Країна Пригод” знову приніс гучні перемоги нашій школі.

Міський огляд-конкурс “Грайлива веселка”

Березень 26, 2010

Відбувся І тур міського огляду-конкурсу “Грайлива веселка” у номінації “Вокальне мистецтво”.

У світлиці – нове життя!

Березень 25, 2010

Широко відкрила двері оновлена світлиця. Завдяки вмілим рукам вчителя малювання Городинця В. М. та трудового навчання Бойченка О. В. стала світлішою, затишнішою і привабливішою. Милують око картини із зображенням традиційних видів занять наших предків: ковальства, гончарства, вишивання. На стінах розміщені зразки знарядь праці і предмети побуту. Це тарелі з петриківським розписом, глиняний посуд, домоткані вироби, вишиті рушники. Виготовлено новий стенд, на якому написані висловлювання відомих людей про мову і Україну.

XVII педагогічна виставка “Зернини досвіду. Сучасна освіта – 2010″

Березень 24, 2010

Щорічно вчителі школи беруть участь у педагогічній виставці «Зернини досвіду». Цьогорічна виставка теж поповнилась кращими роботами вчителів школи. Всі вони були рекомендовані педагогічною радою. Протокол №3 від 22. 03. 2010.

Підсумки тижня іноземних мов

Березень 23, 2010

Розпочався тиждень виставкою газет та плакатів. Учні мали змогу ознайомитись з історією, культурою, традиціями та святами країн, мови яких вивчають у школі. На виставці учнівських зошитів та словників були представлені найкращі, охайні документи учнів. Цікавими для учнів виявилися портфоліо з англійської мови учнів 8-А класу, над якими вони працювали протягом навчального року під керівництвом вчителя Білоус О. О.

Батьківський лекторій

Березень 22, 2010

Проведено батьківський лекторій для батьків, діти яких навчаються у 9-х та 11-х класах. На порядку денному було нормативно-методичне забезпечення організованого закінчення 2009-2010 навчального року.

Міжнародний математичний конкурс “Кенгуру-2010″

Березень 19, 2010

18 березня 168 учнів нашої школи прийняли участь у Міжнародному математичному конкурсі “Кенгуру-2010″.

Акція “Збережемо первоцвіти”

Березень 19, 2010

Сьогодні осередок ВДС “Екологічна варта”, учні 8-Б та 8-В класів провели акцію “Збережемо первоцвіти” для учнів 4-х, 5-х та 9-х класів.

Стажування у міськвиконкомі

Березень 19, 2010

Спікер шкільного парламенту Гончаренко Станіслав та заступники спікера, академіки дитячого об’єднання “Країна Пригод”" Юлія Когут та Ольга Івченко у квітні місяці будуть проходити стажування у Черкаському міськвиконкомі. Це стажування проходить з ініціативи міського голови Сергія Одарича. Наші учні оберуть для себе ті відділи міськвиконкому, робота яких їх найбільше цікавить та зможуть ознайомитися із специфікою, особливостями функціонування владного органу, надбати якості, які потрібні кожному керівнику. По закіненні стажування вони отримають сертифікати з рук міського голови.

Уроки англійської мови за участю студентки з Китаю

Березень 19, 2010

17 березня в рамках тижня іноземних мови уроки англійської мови були незвичайними. До учнів завітала студентка з Китаю Далін, яка і провела разом з учителями декілька уроків англійської мови.