Новини

Навчання вчителів – через педагогічну раду

Грудень 22, 2008

Сьогодні відбулось засідання педагогічної ради школи.

Містер школи – 2008 (5-7 класи)

Грудень 22, 2008

Чудового зимового дня відбувся загальношкільний конкурс “Містер школи – 2008″ серед учнів 5-7 класів. Шість мужніх, активних, міцних хлопців змагалися за цей титул в 5-ти конкурсах. В конкурсі представлення кожний з них представив себе, з великою щвидкістю вони змогли одягнути своїх однокласниць в другому конкурсі, в третьому – глядачі побачили різноманітні захоплення хлопців, не викликали складнощів повітряні кульки в четвертому конкурсі, а в п’ятому – учасники продемонстрували свої танцювальні здібності.

“Миколай йде до тебе”

Грудень 20, 2008

В рамках Всеукраїнського проекту до дня Святого Миколая в нашій школі були проведені наступні заходи:

Вітаємо переможця міського конкурсу читців-декламаторів ученицю 11-А класу Хоменко Марину

Грудень 17, 2008

Сьогодні відбувся конкурс читців-декламаторів “Моя улюблена поезія Василя Симоненка”, в якому брала участь учениця 11-А класу Марина Хоменко. Журі відмітило високий виконавчий рівень Марини, вміння доносити думку автора до слухачів.

Засідання шкільного парламенту з питань санітарно-гігієнічного стану класних кімнат

Грудень 16, 2008

Сьогодні відбулося засідання шкільного парламенту, на якому були підбиті підсумки рейда-перевірки санітарно-гігієнічного стану класних кімнат. Були визначені класи, класні кімнати яких знаходяться в найкращому стані. Це 1-А, 1-В, 3-А, 4-А та 11-А класи.

Концерт хора ветеранів Великої Вітчизняної війни

Грудень 12, 2008

В рамках святкування 65-річниці визволення міста Черкас від німецько-фашистських загарбників 12 грудня 2008р. в Актовій залі школи відбувся чудовий концерт хора ветеранів Великої Вітчизняної війни Соснівського району.

Містер школи – 2008

Грудень 12, 2008

Дитяче об’єднання “Країна Барвінкова” зібрала найкращих джентельменів з 2-4 класів на загальношкільному конкурсі “Містер школи”.

Спортивне змагання

Грудень 11, 2008

Сьогодні серед учнів 7-х класів відбулося спортивне змагання на честь 65-річниці визволення міста Черкас від німецько-фашистських загарбників.

Година пам’яті “Серцем пам’ятаємо своїм”

Грудень 10, 2008

До 65 річниці з дня визволення Черкас від німецько-фашистських загарбників в актовій залі школи відбулася відкрита виховна година за участю ветеранів Великої Вітчизняної війни: голова міської ради ветеранів Губський І. Д та член ради ветеранів Романенко П. М., – “Серцем пам’ятаємо своїм”.

Відкриття меморіальної дошки Герою Радянського Союзу генералу-лейтенанту авіації Федорову

Грудень 8, 2008

Учні нашої школи взяли участьу відкритті меморіальної дошки Герою Радянського Союзу генералу-лейтенанту авіації Федорову.