Новини

І етап Всеукраїнського конкурсу “Об’єднаймося ж, брати мої …”

Грудень 23, 2009

Підведені підсумки І етапу Всеукраїнського конкурсу “Об’єднаймося ж, брати мої …”. У номінації ” література” було представлено 10 робіт учнів 9-11 класів. За підсумками журі переможцем конкурсу були визнані роботи учениць 11-А класу Горб Тетяни та Голуб Марії, які представили своє бачення творів Т. Г. Шевченка та їх актуальність для  сучасників.

І етап Всеукраїнського конкурсу “Найкращий читач України – 2010″

Грудень 22, 2009

Підведено підсумки І етапу Всеукраїнського конкурсу “Найкращий читач України – 2010″. Конкурс проводився в 7 етапів. На кожному етапі підводилися підсумки, проводилося жеребкування членів журі, аналізувались анкети учасників конкурсу. На підсумковий етап вийшли 10 претендентів на перемогуу, серед яких було проведено змагання, демонстрував свою ерудицію та начитанність, інтерпретував свої улюблені книжки, інсценізували улюблених героїв. Всі учасники конкрусу оцінювались по 12-бальній школі. Переможцями отаннього етапу перегонів стали учні 7-А класу Коробко Павло та Кір’янов Валентин, вони представилиглядачам та членам журі свої улюблені книжки: Фенімор Купер “Останній з магікан” та Джоан Роулінг ” Гаррі Поттер”.

Переможне олімпіське сузір’я

Грудень 21, 2009

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін з біології, зарубіжної літератури та трудового навчання.

Оголошена подяка

Грудень 18, 2009

Підведені підсумки ІІ етапу Х Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика. За рішенням журі учениці 9-А класу Осьмак Наталії оголошена подяка за якісну підготовку та глибокі знання з української мови.

Виставка газет до Дня народження “Країни Пригод”

Грудень 17, 2009

Розпочалася виставка газет, присвячених Дню народження дитячого об’єднання “Країна Пригод”. На ній представлені роботи як учнів, які є дійсними членами дитячого об’єднання, так і учнів, які входять в її супутник – дитяче об’єднання “Країна Барвінкова”. Учні вітають “Країну Пригод” з Днем народження та розповідають про свою роботу в цьому об’єднанні.

Реєстрація на ЗНО

Грудень 16, 2009

15 грудня 2009 року о 9. 00 розпочалася реєстрація бажаючих взяти участь у зовнішньому оцінюванні навчальних досягнень, яке відбудеться у 2010.

Змагання “Europa Nostra”

Грудень 15, 2009

Учасники шкільного Євроклубу «Співдружність» на чолі з координатором Білоус О. О. були запрошені на ІІ етап Всеукраїнських змагань з Європейської інтеграції серед старшокласників EUROPA NOSTRA

В школах міста оголошено карантин

Грудень 13, 2009

З 14 грудня у Черкасах призупинений навчальний процес у всіх школах міста. Таке рішення 11 грудня ухвалила надзвичайна проти епідеміологічна комісія виконавчого комітету. Причина —  збільшення кількості захворюваності на грип та ГРВІ.

Богдан Ковтун – лауреат міського конкурсу читців

Грудень 11, 2009

Відбувся міський конкурс читців “Іронічний та дотепний Зощенко”, присвячений 115 річниці з дня народження видатного російського письменника українського походження.

Екологічне виховання в позаурочній діяльності школи

Грудень 10, 2009

На базі школи проведено семінар для вчителів природознавства та екології. В програмі презентовано досвід школи з екологічного виховання в урочній та позаурочній діяльності школи.