Новини

Співпраця з представництвом Корпусу Миру США в Україні

Квітень 29, 2011

Одним з пріоритетних напрямків роботи школи є робота в міжнародних проектах. Часто школу відвідують іноземні представники різних громадських організацій, проводять зустрічі із школярами та допомагають працювати в проектах. Але найефективнішим способом вдосконалення мовленнєвих навичок з іноземних мов є довготривале спілкування з носіями мови.

День самоврядування – 2011

Квітень 29, 2011

Сьогодні вдруге в історії нашої школи проводиться День самоврядування. Напередодні, у рекреації школи був розміщений план Дня самоврядування та інформація про дублерів адміністрації школи та класних керівників. Класні колективи випустили бюлетені про активи класів.

Павло Юнаш – лауреат Всеукраїнського фестивалю технічної творчості

Квітень 28, 2011

th_small_2.jpgУчень 9Б класу Павло Юнаш взяв участь у Всеукраїнському фестивалі технічної та аерокосмічної творчості серед переможців Всеукраїнських виставок, змагань та конкурсів у рамках ІІ тематичної зміни “Від захоплення до професії”, що проходив у міжнародному таборі “Артек”. Він представив моделі кордових автомобілів (аеромобілів) з об’ємом двигуна 1, 5 см3. Журі високо оцінило роботу Павла, і він став лауреатом фестивалю.

Підготовка до Дня самоврядування

Квітень 27, 2011

Сьогодні відбулося засідання дублерів адміністрації школи, класних керівників та вчителів. На початку засідання всіх присутніх привітала директор школи Ткаченко Тетяна Єгорівна. Вона побажала активістам самоврядування плідної праці, успіхів у нелегкій вчительській роботі. З планом Дня самоврядування учнів-дублерів ознайомив педагог-організатор Коркішко Ігор Олексійович. Після закінчення засідання учні пішли готуватися до Дня самоврядування.

Екологічна акція по збору вторинної сировини (пластикових пляшок)

Квітень 27, 2011

Сьогодні у школі відбулася екологічна акція по збору пластикових пляшок. Вже не перший рік ми беремо участь у цій важливій справі по очищенню нашого міста від пластикових відходів. За підсумками акції перше місце посів 6А клас (кл. керівник Артьомова У. О.), який зібрав 1447 пляшок, на другому місці 2Б клас (класовод Могильна Т. М.), який зібрав 570 пляшок, на третьому 8Б клас (кл. керівник Туник О. М.) з 550 пляшками.

Підсумки фінального етапу VIІ Міжнародної олімпіади з основ наук

Квітень 27, 2011

Вже відомі результати фінального етапу VIІ Міжнародної олімпіади з основ наук. Участь команд з України відбувалась вже традиційно за підтримки Всеукраїнського благодійного фонду „Паросток” Національного еколого-натуралістичного  центру учнівської молоді міністерства освіти і науки України.

День пам’яті Чорнобильської аварії

Квітень 26, 2011

До двадцять п’ятої річниці Чорнобильської трагедії відбулися урочиста хода та мітинг пам’яті, присвячені сумній даті.

Тиждень соціально-психологічної служби

Квітень 26, 2011

З метою популяризації ролі служби серед школярів, педагогів та  батьків; інформування учасників навчально-виховного процесу про завдання і форми роботи психолога та соціального педагога в школі; спонукання учнів до самопізнання через нетрадиційні форми роботи; навчання школярів відчувати внутрішній світ людини і вміти висловлювати свої почуття; формування толерантного ставлення молоді до іншої позиції та світосприйняття людини, навички співпраці та взаєморозуміння; розвитку активної життєвої позиції молодої людини в нашій школі з 26 по 29 квітня проходить тиждень соціально-психологічної служби.

Нова перемога на “Грайливій Веселці”

Квітень 24, 2011

Підведені підсумки міського огляду-конкурсу “Грайлива Веселка” у номінації “вокальне мистецтво”. Учні 4А класу, брати Андрій та Іван Мандрікови проявили справжній бійцівський характер, високі вокальні здібності та посіли ІІ місце у номінації “Вокальні дуети”. Це не перша перемога Андрія та Івана. У минулому році вони також вибороли ІІ місце на “Грайливій Веселці” у номінації “родинні ансамблі”.

Міський семінар-практикум педагогів-організаторів

Квітень 22, 2011

На базі нашої школи відбувся міський семінар-практикум педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів з теми “Рівні спілкування дорослих і дітей. Організація різновікового колективу у позаурочній діяльності”. Відкрила роботу семінару методист ММк із питань виховної роботи Деркач Ліана Михайлівна з доповіддю “Діяльність дитячої організації, як показник розвитку виховної системи ЗНЗ”. Презентувала школу заступник директора з навчально-виховної роботи Вовчок Галина Валеріївна. Про психологічні особливості спілкування дорослих і дітей в умовах позаурочної діяльності розповіла практичний психолог Харитонова Світлана Миколаївна. Панораму “Родзинки досвіду” презентував педагог-організатор Коркішко Ігор Олексійович. Він розповів про організацію різновікового колективу через діяльність дитячого об’єднання учнів, через роботу академічної ради дитячого об’єднання “Країна Пригод”; про загальношкільні конкурси “Учень року” та “Клас року”, про організацію виборів у шкільний парламент. Практичний психолог Харитонова Світлана Миколаївна провела тренінг конструктивної взаємодії учнів та педагогів.