Новини

Завершення реєстрації в ЗНО

Лютий 27, 2009

3 березня спливає термін реєстрації бажаючих прийняти участь в зовнішньому незалежному оцінюванні. На сьогоднішній день зареєстровані всі випускники нашої школи. Бажаємо їм успіхів і сподіваємось, що вони зможуть гідно продемонструвати свої знання.

Методичний фестиваль вчителів

Лютий 27, 2009

02 березня о 14. 30 в залі засідань школи відбудеться методичний фестиваль вчителів, що атестуються в 2009 році. Вчителі представлять своє педагогічне кредо у вигляді мультимедійних презентацій. Це педагогічні працівники нашої школи:

Підготовка до міського турниру “Що? Де? Коли?”

Лютий 26, 2009

В цьому році вперше проводиться відкритий турнир з гри “Що? Де? Коли?”. Нашу школу буде представляти команда у складі учнів 8-10 класів:

Конкурс «Міс школи»

Лютий 24, 2009

Про загальношкільний конкурс «Міс школи»

День рідної мови

Лютий 23, 2009

До свята рідної мови учні 5-6-х класів підготували газети, в яких надруковані вірші про мову, вислови письменників про значення мови в суспільстві, мовні ребуси, загадки. А десятикласники виступили перед молодшим школярами з повідомленням про святкування Дня мови у нашій державі. Учні були залучені до дискусії щодо мовного питання, читали гумористичні твори про мову. Щира подяка всім, хто взяв участь у підготовці і проведенні свята!

Конкурс юних математиків

Лютий 23, 2009

Щороку серед школярів проходить міський конкурс юних математиків. Нашу школу на цьому конкурсі представляли учень 3-А класу – Гідулянов Дмитро (класовод Швченко Н. А.) та учень 5-А класу – Фомічов Олексій (вчитель Артьомова У. О.) Дебют Гідулянова Дмитра у конкурсі – успішний! Він посів почесне ІІІ місце. Вітаємо його та бажаємо так тримати!

День Захисника Вітчизни

Лютий 23, 2009

Шкільний парламент, академічна рада дитячого об’єднання “Країна Пригод”, всі учні та вчителі школи щиро вітають зі святом Захисника Вітчизни. Окремі теплі вітання ветеранам Великої Вітчизняної Війни, учасникам бойових дій, які зберегли для нас мирне небо над головою. Бажаємо їм міцного здоров’я, гарного настрою, довгих років життя!

Семінар-практикум “Психологія управління часом. Самоменеджмент вчителя”

Лютий 20, 2009

Протягом тижня був проведений семінар-практикум для педагогів та психологів міста на тему “Психологія управління часом. Самоменеджмент вчителя”.

Підготовка до Дня рідної мови

Лютий 18, 2009

21 лютого відзначається День рідної мови. В школі розпочалася підготовка до святкувння цієї дати. Учні школи пишуть твори про значення рідної мови в повсякденному житті, організовано випуск газет та литстівок. Кафедра української мови та літератури проведе лінійки в кожній паралелі з теми “Мов парость виноградної лози плекайте мову”. Учні молодших класів підготують інсценізацію за народними казками “В країні казок”.

Профорієнтаційна робота

Лютий 18, 2009

В рамках профорінтаційної роботи серед випускників школи відбулася зустріч представників Художнього ліцею з учнями 10-11-х класів. Викладачі ліцею ознайомили школярів зі структурою навчального закладу, можливостями та умовами вступу, працевлаштуванням. Була показана мультимедійна презентація про навчальний заклад, його позаурочну роботу, умови навчання, досягнення та здобутки.