Новини

Підсумки 2008-2009 навчального року

Червень 22, 2009

В цьому році з 605 учнів 209 закінчили школу на високому та достатньому рівні. З них 29 учнів отримали грамоти за відмінні успіхи у навчанні, це: Матюшенко Наталія (2А), Ярова Анастасія (2А), Білоус Ольга (2Б), Підгорна Інна (2Б), Гідулянов Дмитро (3А), Козюба Софія (3А), Підчасюк Ганна (4А), Сиченко Марина (4А), Тлалаєвська Марія (4А), Тропіна Діана (4А), Чеберяк Анастасія (4А), Бежинець Юрій (4Б), Кузебний Данило (4Б), Хандюк Святослав (4Б), Сивачук Вікторія (5А), Фомічов Олексій (5А), Степаненко Ірина (6А), Смірнова Катерина (6А), Могильна Наталія (6А), Виноградова Анастасія (6А), Некрасенко Оксана (6А), Білоус Анастасія (6Б), Гиріч Роман (6Б), Когут Юлія (7В), Осьмак Наталія (8А), Новікова Вікторія (8А), Горб Тетяна (10А), Коротюк Ольга (10А) та Лимаренко Анна (10А).

Випуск 2009

Червень 22, 2009

Для 51 випускника нашої школи 20 червня пройшов випускний вечір. Директор школи Ткаченко Т. Є. в урочистій обстановці вручила учням 11-х класів атестати про загальну середню освіту. На урочистій частині випускного вечора випускники отримали нагороди за активну участь в різних міських, обласних, міжнародних олімпіадах, конкурсах, акціях, фестивалях. До них зверталися учителі, батьки, адміністрація школи з напутніми словами. Отримуючи атестати випускники дякували педагогічному колективу за те, що протягом 10 років вони були поруч з ними і допомагали їм стати справжніми громадянами України.

Нехай квітне школа!

Червень 11, 2009

В школі триває екологічна практика. Учні працюють на ппришкільних ділянках, створюючи неповторний, чарівний квітковий образ навколо нашого навчального закладу. В цьому році екологічна практика проходить як ніколи організовано та плідно. Учні висадили на пришкільних ділянках петунії, чорнобривці, іриси, кущі багаторічних троянд. Клумба біля центрального входу школи радує очі усіх мешканців міста. Велику роботу по озелененню школи проводять вчителі біології Довгаль Людмила Володимирівна, Чубса Світлана Миколаївна, класні керівники. Завдяки їм та учням наша школа благоухає та розквітає!

Національне змагання з європейської інтеграції серед школярів

Червень 10, 2009

Відбулося національне змагання з європейської інтеграції серед школярів. Учасникам було запропоновано виконати он-лайн тест, який складався з 300 запитань. Наша команда складалася з трьох учнів 10-А класу: Лимаренко Анни, Коротюк Ольги та Петруся Владислава. За відведену годину учні набрали 289 балів і перейшли на другий етап змагання, який заплановано на осінь 2009 року в м. Києві.

Міська виставка “Через творчість до душі”

Червень 9, 2009

В цьому році день міста святкувався в червні, і одним із заходів, в якому взяла участь наша школа, була виставка декоративно-прикладного мистецтва “Через творчість до душі”.

Розпочалася державна підсумкова атестація

Червень 5, 2009

Для 11 класів настала відповідальна пора – розпочалася державна підсумкова атестація. Цьогорічні випускники обрали наступні предмети: українська мова і література, зарубіжна література, англійська мова, французька мова, історія України, всесвітня історія, “Людина і суспільство”, біологія, географія та хімія.

Зустріч до Дня журналістики

Червень 4, 2009

На початку червня в Будинку вчителя відбулася урочита зустрі, присвячена Дню журналістики. На зустріч були запрошені ветерани журналістики і нині працюючі, студенти філологічних факультетів ті факультету журналістики, учні гуманітарно-філологічних класів.

Нагородження переможців міського огляду-конкурсу “Грайлива Веселка”

Червень 3, 2009

За ініціативою міського голови Сергія Одарича в парку Перемоги відбулося урочисте відкриття фестивалю “Дерев’яні фігури”. На початку свята переможці міського огляду-конкурсу “Грайлива Веселка” отримали цінні подарунки. Серед цьогорічних переможців є і представники нашої школи – це драматичний колектив (керівник Коркішко І. О.), який посів перше місце, учень 7-В класу Ковтун Богдан – 2 місце у номінації читці та учениця 6-Б класу Білоус Анастасія – 3 місце у номінації вокал.

Навчальна практика учнів 5-10 класів

Червень 2, 2009

Добіг кінця навчальний рік, але учні 5-10 класів продовжують відвідувати школу, тому що розпочалася навчальна практика. Практику розділено на дві категорії: одна група учнів працює над темами з профільних предметів, інша група займається екологічною практикою. В вересні за підсумками навчальної практики кожен учень презентує створений ним чи групою учнів проект.

Свято прощання з початковою школою

Червень 1, 2009

Учні 4-х класів закінчили навчальний рік та перейшли до наступного, другого, ступеня навчання. Свято прощання з початковою школою зібрало в нашому залі учнів 4-ч класів, їх батьків та вчителів. Адміністрація школи нагородила переможців міжнародного математичного конкурсу “Кенгуру” та Всеукраїнського природничого конкрусу “Колосок”. Учні 4-х класів продемонстрували свої таланти на сцені. Вони співали, танцювали, грали в невеличкиї інтермедіях. Класоводи 4-х класів Дзюба Алла Олександрівна та Могильна Тетяна Миколаївна виступили з напутнім словом та побажали своїм вихованцем успіхів в середній школі.