Новини

Увага! Діти на дорозі!

Вересень 27, 2013
Изображение 005

Добігає завершення Всеукраїнський місячник «Увага! Діти на дорозі!». У його межах були проведені класні години: «Подорож до країни Дорожніх знаків» (1-4 класи), «Азбука безпеки» (5-9 класи) та «Я – учасник дорожнього руху» (10-11 класи).

Мовний літературний конкурс

Вересень 27, 2013
5fa42dc5ad542012b90c6cdc8f4b5177

Відбувся І етап (шкільний) IV міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка. У ньому взяли участь учні 5-11 класів. Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка проводиться з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

Палата вчителів у Раді школи

Вересень 26, 2013
Безымянный.JPG

Відбулася нарада педагогічного колективу, яка делегувала своїх представників у Раду школи. У цьому році працюватимуть у вищому органі шкільного самоврядування вчителі: В. С. Чернуха, Л. В. Засядько, І. В. Карбівнича, Л. В. Довгаль, Т. М. Могильна, С. М. Харитонова, Н. В. Гирник, С. П. Остапенко а також координатор діяльності Ради школи, заступник директора з навчально-виховної роботи Л. М. Барсукова.

В гостях у «Новачка»

Вересень 25, 2013
Изображение 017

У Черкаській обласній дитячій бібліотеці відбулася зустріч з представниками газети «Нова доба». У ній взяли участь учні 4-Б класу (класовод С. П. Остапенко) та 4-В класу (класовод Л. М. Невмита). Кореспондент «Нової Доби» С. П. Лазоренко розповіла про дитячу газету «Новачок» та відповіла на численні питання школярів.

Початок роботи МАН

Вересень 24, 2013
27_02_13_1

Черкаське територіальне відділення Малої академії наук України розпочало свою роботу. Учні, які бажають займатися науково-дослідницькою діяльністю та брати участь у конкурсі-захисті МАН запрошуються до співпраці. Вже багато років наша школа має переможців міського, обласного та Всеукраїнського етапів конкурсу-захисту МАН.

Станьмо на варті власного майбутнього!

Вересень 23, 2013
Изображение 035

Розпочав роботу міський екологічний клуб «AQVA», який входить у Всеукраїнську дитячу спілку «Екологічна варта». Цьогоріч він планує працювати за тренінговою системою.

Кращі легкоатлети школи

Вересень 20, 2013

Відбувся відкритий чемпіонат Полтавської області з легкої атлетики. У ньому взяли участь учениця 11-Б класу Анжеліка Гаврилова та учениця 9-Б класу Вікторія Коваленко.

Книжкові новинки

Вересень 20, 2013
Изображение 008

Бібліотека нашої школи та кабінет психології поповнилися новими навчально-методичними посібниками: «Виховуємо толерантність: форми та методи роботи» та «Граючись, граємось: інтерактивні форми та методи правопросвітницької роботи з учнівською молоддю», завдяки дебатному клубу «Статус» (керівник С. М. Харитонова), які нещодавно брали участь у Бердянському рингу.

Початок конкурсів «Клас року» та «Учень року»

Вересень 19, 2013
sova

Сьогодні стартували загальношкільні конкурси «Клас року-2014» та «Учень року-2014». Сесія шкільного парламенту затвердила журі у складі: лідерів самоврядування Аліни Ржевської (10-А), Ірини Степаненко (11-А), Діани Нелепи (9-А), Миколи Бєляєва (9-Б), Віталія Кізка (8-Б) та заступника директора з навчально-виховної роботи Г. В. Вовчок і педагога-організатора І. О. Коркішка. Протягом року журі конкурсу буде фіксувати досягнення класів та окремих учнів, щоб наприкінці навчального року визначити переможців.

Сесія шкільного парламенту

Вересень 18, 2013
th_Изображение 001

Сьогодні відбулася перша сесія шкільного парламенту 2013-2014 навчального року. Делегатів привітав координатор роботи самоврядування І. О. Коркішко. Відкрила роботу сесії спікер шкільного парламенту, член міської учнівської міжпарламентської асамблеї Дар’я Підчасюк.