Новини

Перемога табору “Дивосвіт”

Серпень 30, 2011

За підсумками міського конкурсу по організації літнього оздоровлення у пришкільних таборах, пришкільний табір нашої школи “Дивосвіт”  (начальник табору Мотренко С. М.) виборов друге місце та був нагороджений грамотою Департаменту освіти та гуманітарної політики.

Міжнародний дитячий фестиваль “Змінимо світ на краще!”

Серпень 26, 2011

th_1.JPG.jpgЗ 16 липня по 3 серпня 2011 року у Міжнародному дитячому  центрі  ”Артек”,  найбільшому дитячому  оздоровчому закладі  України, що має статус “Центр під егідою ЮНЕСКО”, пройшов Х Міжнародний дитячий фестиваль “Змінимо світ на краще!” за ініціативи Всеукраїнського благодійного Фонду Надії і Добра Фестиваль, за підтримки Президента України Віктора Януковича та Кабінету Міністрів України. Співорганізатори фестивалю: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України та Міністерство закордонних справ України.

Школа готується до нового навчального року

Серпень 10, 2011

Напередодні нового 2011/2012 навчального року, комісією Департаменту освіти та гуманітарної політики, на чолі із директором Топчій Іриною Вікторівною, було проведено огляд шкільного приміщення. Комісія зазначила якісну підготовку школи до нового навчального року.