Новини

Фестиваль країн ЄС

Квітень 29, 2009

У фестивалі приймали участь 6, 8 і 3 школи. Фестиваль складався з чотирьох конкурсів: креативний костюм, презентація країни, творчий номер, національна кухня.

7-Б клас – “Найактивніший клас року – 2009″

Квітень 29, 2009

Підведені підсумки загальношкільного конкурсу “Клас року” в номінації “Найактивніший клас року – 2009″. Цю номінацію журі віддало 7-Б класу (класний керівник Мовчан Оксана Борисівна, староста Івченко Ольга). Цей клас є переможцем загальношкільних екологічних акцій по збору макулатури та пластикових пляшок, переможець міського конкурсу Дружин Юних Рятувальників – пожежників, лауреат загальношкільних конкурсів і фестивалів. Клас, який за рік випустив найбільшу кількість газет та листівок до багатьох свят.

Подарунок школі від випускників

Квітень 28, 2009

Сьогодні учні 11-х класів передали школі свій подарунок у присутності учнів 10-х класів. Це коркові дошки для оснащення методичного кабінету.

Захист концепцій

Квітень 28, 2009

Відбувся захист концепцій спецкурсів та факультативів та творчий звіт керівників гуртків перед педагогічним колективом школи. З захистом виступили вчитель біології Чубса С. М., яка представила концепцію факультативного курсу “Уроки для стійкого розвитку”, вчитель математики Засядько Л. В. – факультативного курсу “Основи підприємницької діяльності”, вчитель історії Бряник І. В. – факультативного курсу “Практичне право”.

Тиждень соціально-психологічної служби

Квітень 27, 2009

Роковини Чорнобильської трагедії

Квітень 27, 2009

26 квітня 1986 року трапилася одна з найстрашніших катастроф в історії людства – технологічна катастрофа на Чорнобильській АЕС. Кожного року в цей день весь світ згадує героїв-ліквідаторів наслідків трагедії.

Міжнародний день книги

Квітень 24, 2009

23 квітня у всьому світі відзначають міжнародний день книги. Учні 4-А класу (класний керівник Дзюба Алла Олександрівна) разом з бібліотекарем школи Мущенко Лідією Василівною провели святковий захід “Країна казкова – країна книжкова” для початкової школи. На святі діти 4-А класу, як справжні актори, розіграли цікаву інтермедію про те, як казкові герої люблять та оберігають книжки. Шкільний бібліотекар підвів підсумки шкільного етапу Всеукраїнської акції “Живи книго”. Переможці отримали медалі, вимпели та книжки – подарунки.

Підсумки міського огляду-конкурсу “Грайлива Веселка”

Квітень 24, 2009

Учні нашої школи перемогли в трьох з них. Драматичний колектив (керівник Коркішко Ігор Олексійович) посів І місце в номінації “інтермедії”. На огляді-конкурсі була представлена інтермедія “Школи країн світу”. Ось імена переможців, які представляли 7-В клас:

Підсумки проведення тижня природничих наук

Квітень 24, 2009

Підведено підсумки тижня природничих наук. З 20. 04 по 24. 04 учителями математики, інформатики, фізики, біології та хімії було проведено багато цікавих заходів. Особливо треба відзначити інформатико-математичний брейн-ринг для учнів 6-х класів (вчителі Артьомова У. О та Задиранов О. Б.), театралізована вистава “Увага, туберкульоз!” (Чубса С. М., Довгаль Л. В.), екологічна гра “У світі тварин” для учнів 8-х класів (вчитель Довгаль Л. В.) та економічно-математичний турнір для учнів 7-х класів (вчителі Засядько Л. В.), фізико-математичний брейн-ринг для учнів 8-х класів (вчителі Кононенко Т. Г., Сокирка В. М.).

Підсумки загальношкільних конкурсів “Клас року” та “Учень року”

Квітень 23, 2009

Адміністрація школи, шкільний парламент, академічна рада дитячого об’єднання “Країна Пригод” починають підводити підсумки загальношкільних конкурсів “Клас року – 2009″ та “Учень року – 2009″. Інформація про переможців буде розміщена на сайті школи в наступні терміни: