Новини

7-Б клас – “Найактивніший клас року – 2009″

Квітень 29, 2009

Підведені підсумки загальношкільного конкурсу “Клас року” в номінації “Найактивніший клас року – 2009″. Цю номінацію журі віддало 7-Б класу (класний керівник Мовчан Оксана Борисівна, староста Івченко Ольга). Цей клас є переможцем загальношкільних екологічних акцій по збору макулатури та пластикових пляшок, переможець міського конкурсу Дружин Юних Рятувальників – пожежників, лауреат загальношкільних конкурсів і фестивалів. Клас, який за рік випустив найбільшу кількість газет та листівок до багатьох свят.

Фестиваль країн ЄС

Квітень 29, 2009

У фестивалі приймали участь 6, 8 і 3 школи. Фестиваль складався з чотирьох конкурсів: креативний костюм, презентація країни, творчий номер, національна кухня.

Захист концепцій

Квітень 28, 2009

Відбувся захист концепцій спецкурсів та факультативів та творчий звіт керівників гуртків перед педагогічним колективом школи. З захистом виступили вчитель біології Чубса С. М., яка представила концепцію факультативного курсу “Уроки для стійкого розвитку”, вчитель математики Засядько Л. В. – факультативного курсу “Основи підприємницької діяльності”, вчитель історії Бряник І. В. – факультативного курсу “Практичне право”.

Подарунок школі від випускників

Квітень 28, 2009

Сьогодні учні 11-х класів передали школі свій подарунок у присутності учнів 10-х класів. Це коркові дошки для оснащення методичного кабінету.

Роковини Чорнобильської трагедії

Квітень 27, 2009

26 квітня 1986 року трапилася одна з найстрашніших катастроф в історії людства – технологічна катастрофа на Чорнобильській АЕС. Кожного року в цей день весь світ згадує героїв-ліквідаторів наслідків трагедії.

Тиждень соціально-психологічної служби

Квітень 27, 2009

Підсумки проведення тижня природничих наук

Квітень 24, 2009

Підведено підсумки тижня природничих наук. З 20. 04 по 24. 04 учителями математики, інформатики, фізики, біології та хімії було проведено багато цікавих заходів. Особливо треба відзначити інформатико-математичний брейн-ринг для учнів 6-х класів (вчителі Артьомова У. О та Задиранов О. Б.), театралізована вистава “Увага, туберкульоз!” (Чубса С. М., Довгаль Л. В.), екологічна гра “У світі тварин” для учнів 8-х класів (вчитель Довгаль Л. В.) та економічно-математичний турнір для учнів 7-х класів (вчителі Засядько Л. В.), фізико-математичний брейн-ринг для учнів 8-х класів (вчителі Кононенко Т. Г., Сокирка В. М.).

Підсумки міського огляду-конкурсу “Грайлива Веселка”

Квітень 24, 2009

Учні нашої школи перемогли в трьох з них. Драматичний колектив (керівник Коркішко Ігор Олексійович) посів І місце в номінації “інтермедії”. На огляді-конкурсі була представлена інтермедія “Школи країн світу”. Ось імена переможців, які представляли 7-В клас:

Міжнародний день книги

Квітень 24, 2009

23 квітня у всьому світі відзначають міжнародний день книги. Учні 4-А класу (класний керівник Дзюба Алла Олександрівна) разом з бібліотекарем школи Мущенко Лідією Василівною провели святковий захід “Країна казкова – країна книжкова” для початкової школи. На святі діти 4-А класу, як справжні актори, розіграли цікаву інтермедію про те, як казкові герої люблять та оберігають книжки. Шкільний бібліотекар підвів підсумки шкільного етапу Всеукраїнської акції “Живи книго”. Переможці отримали медалі, вимпели та книжки – подарунки.

Підсумки загальношкільних конкурсів “Клас року” та “Учень року”

Квітень 23, 2009

Адміністрація школи, шкільний парламент, академічна рада дитячого об’єднання “Країна Пригод” починають підводити підсумки загальношкільних конкурсів “Клас року – 2009″ та “Учень року – 2009″. Інформація про переможців буде розміщена на сайті школи в наступні терміни: