Новини

Семінар «Освіта в Європейському просторі» у Німеччині

Вересень 29, 2011

th_09.JPG.jpgЗ 19 по 26 вересня у місті Бад-Урах,  земля Баден-Вюртемберг, Німеччина проходив семінар «Освіта в Європейському просторі». Програмою семінару були лекції, семінарські заняття, екскурсії до гімназії, університету у місті Тюбінген, а також візит до Ради ЄС та Європарламенту у місті Страсбург, Франція.

Перемога Едуарда Парчевського

Вересень 29, 2011

У чемпіонаті України з греблі на байдарках та каное взяв участь учень нашої школи  Едуард Парчевський, який навчається в 10 А класі.

Зустріч з ветеранами партизанського руху

Вересень 28, 2011

Про  важкі будні партизанського руху розповіли учням 9-11 класів учасники та  ветерани Великої Вітчизняної війни, герої-партизани: Василь Юхимович  Озеран та Марія Григорівна Озеран.

П’яте коло четвірки сміливців

Вересень 27, 2011

У актовій залі нашої школи відбулася інтелектуальна гра “П’яте коло четвірки сміливців”, присвячена Міжнародному дню інклюзивної освіти. В грі взяли участь учні 4-х класів. Гра складалаь з п’яти конкурсів: інтелектуального, господарського, лабіринта та музичного. Члени журі: заступник директора школи з навчально-виховної роботи Барсукова Л. М., спікер шкільного парламенту Когут Юлія та заступник спікера Івченко Ольга, – високо оцінили здібності членів команд. Їм дуже важко було визначити переможця, але з розривом в один бал перемогу одержала команда “Краплинка” у складі Шульги Ольги (4В), Козловського Дениса (4Б), Севрук Ольги (4Б) та Моторної Олександри.

Експреслабораторія з визначення якості води

Вересень 27, 2011

th_07.JPG.jpgУчні 11-Б класу, що проводять визначення екологічного стану малих річок Черкащини, використали для аналізу хімічного складу води р. Золотоношка Експрес-лабораторію, подаровану фундацією ПАУСІ.

Засідання дискусійного клубу

Вересень 27, 2011

Згідно плану тижня інклюзивної освіти відбулося засідання міжшкільного дискусійного клубу, в якому взяли участь члени шкільного парламенту нашої школи та спеціалізованої школи № 28. Учні обговорили одне із найскладніших питань сьогодення – це інтеграція дітей з особливими потребами у шкільне середовище.

Тиждень інклюзивної освіти

Вересень 26, 2011

ПЛАН

проведення тижня інклюзивної освіти

 

Підсумки Всеукраїнської вікторини з історії, географії, культури та економіки Малайзії

Вересень 23, 2011

th_2.jpg21 вересня були підведені підсумки Всеукраїнської вікторини з історії, географії, культури та економіки Малайзії.

Старт конкурсів “Клас року” та “Учень року”

Вересень 22, 2011

Сесія шкільного парламенту дала старт загальношкільним конкурсам “Клас року” та “Учень року”. Увосьме будуть визначені переможці конкурсу у номінаціях “Кращий клас із навчання”, “Найактивніший клас”, “Клас-митець” та “Найзгуртованіший клас”, переможці конкурсу  “Учень року” у номінаціях “Кращий інтелектуал року”, “Кращий дослідник року”, “Кращий активіст року”, “Краща творча особистість року”, “Кращий спортсмен року” та “Відкриття року”.

Сесія шкільного парламенту

Вересень 21, 2011

Відбулася перша сесія шкільного парламенту 2011-2012 навчального року. Вона  затвердила план роботи парламенту на рік. Були обрані голови парламенських комітетів: навчального – Чубса Лілія 10Б, правового – Коробко Павло 9А, екологічного – Виждова Маргарита 11Б, художньо-естетичного – Тарасюк Анна-Марія 10Б, інформаційного – Акуліна Анастасія 11Б, спортивно-туристичного – Гиріч Роман 9Б. Керівниками парламенту продовжуть працювати: спікер – Когут Юлія 10Б, заступники спікера – Шевченко Ярослав 11Б, Івченко Ольга 10Б, Степаненко Ірина 9А.