Новини

З літніми канікулами!

Червень 21, 2013

th_Безымянный1.JPG.jpgОсь і промайнули цікаві та насичені розмаїттям подій дні роботи пришкільного літнього табору «Дивосвіт». За цей час діти в колі друзів весело та корисно проводили час, відвідували різноманітні культурно-розважальні заклади, брали участь у цікавих заходах.

До побачення, “Дивосвіте”!

Червень 20, 2013

Екологічна долина продовжує милувати око своєю красою. Різнобарвно цвітуть квітки та кущі, вже піднялися зеленими пухнастими шарами зібрані навесні учнівською, батьківською та педагогічною громадою хости. Спалахнула червоним полум’ям сальвія, посміхаються усіма кольорами веселки петунії, червоніє цинія. Різнокольоровими м’ячиками розкидалася лобелія.

Буяє цвітом літо!

Червень 18, 2013

Триває робота пришкільного табору «Дивосвіт». Кожна дитина почуває себе тут повноцінним членом дитячого колективу, в якому панують взаєморозуміння, дружба, взаємодопомога. З гарним та піднесеним настроєм діти беруть участь у різних спортивних змаганнях, конкурсах і вікторинах.

Новини з «ДИВОСВІТУ»

Червень 17, 2013

Учні школи попрощалися із літнім мовним табором «Sunshine».Протягом двох тижнів діти мали змогу відпочиваючи навчатись та навчаючись відпочивати..

Закриття мовного табору «Sunshine»

Червень 14, 2013

Відбулася святкова лінійка, присвячена закінченню 9-го класу. Тож наші учні вже вписали свою сторінку в історію берега дитинства, храму науки – рідної третьої школи.

Святкова лінійка 9-А класу

Червень 13, 2013

Департамент освіти та гуманітарної політики, міський методичний кабінет установ освіти провели свято «Перші нагороди» по відзначенню учнів-переможців Всеукраїнських етапів олімпіад з базових дисциплін та конкурсу-захисту МАН.

Відзначення наших переможців

Червень 12, 2013

th_P1000444.JPG.jpgНа базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МАН України відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу з ландшафтного дизайну та квітникарства «Квітуча Україна». До фіналу конкурсу було відібрано 22 команди з усіх регіонів України. Черкаську область представляла команда нашої школи у складі: Анжеліки Гаврилової та Тетяни Циганової (10-Б) та вчителя біології Людмили Володимирівни Довгаль.

Всеукраїнський конкурс «Квітуча Україна»

Червень 11, 2013

Продовжує активно працювати мовний табір «SUNSHINE». День для учнів, які відпочивають у таборі розпочинається з ранкової зарядки, що проводить волонтер Корпусу Миру в Україні містер Джейсон Маркс.

Вісті з мовного табору «SUNSHINE»

Червень 10, 2013

З 27. 05. 2013р по 07. 06. 2013р. учні 6 -Б та 8 – Б класу проходячи навчальну практику – працювали над проектами із тем:

Нові перемоги наших учнів

Червень 6, 2013

th_Изображение 027.jpgth_Изображение 025.jpgУчні нашої школи продовжують здобувати перемоги у різноманітних турнірах і конкурсах. У Харкові відбувся чемпіонат ФСД «Динамо» України з легкої атлетики «Юний динамівець». У ньому взяла участь учениця 8-Б класу, нашої школи, Вікторія Коваленко. Дівчина виборола І місце у бігу 400 метрів з бар’єрами.