Новини

VII Міжнародна олімпіада з основ наук

Лютий 25, 2011

Учні нашої школи взяли участь у ІІ турі VII Міжнародної олімпіади з основ наук, що уже четвертий  рік поспіль співпрацює з Україною.

Наші спортсмени – знову серед перших!

Лютий 24, 2011

th_02.jpgУчні 7А класу Бутенко андрій та Мишалов Володимир знову поповнили свої скарбнички спортивних здобутків.

23 лютого – День захисника Вітчизни

Лютий 23, 2011

Учень 9Б класу Сергій Петрушенко взяв участь у обласному конкурсі “Таланти багатодітної родини” у номінації “Музичне виконання”. Журі конкурсу вразила висока виконавча майстерність Сергія під час гри на гітарі. За підсумками конкурсу він посів почесне третє місце. Сергій переможець міського конкурсу і перемога в обласному – це ще одна нагорода у його скарбниці.

Нова перемога Сергія Петрушенка

Лютий 22, 2011

Учні 10-х класів зустрілися з представниками навчального центру Державної прикордонної служби України. Захід був присвячений історичним подіям у Афганістані в період 1979-1989 рр. Прикордонники розповіли про ці події, воїнів-героїв, показали документальний фільм про складні перепетії війни. Учні з цікавістю прослухали розповідь прикордонників, переглянули фільм. Прикордонник відповіли на питання, що виникли в учнів під час заходу.

Зустріч з прикордонниками

Лютий 21, 2011

th_002.jpgУчень 4А класу Владислав Кривенко взяв участь у міському фестивалі з сучасних танців “Зірки Експресії” і за його підсумками посів два перших місця у номінаціях “Хіп-хоп” та “Диско”.

Владислав Кривенко – переможець міського фестивалю з сучасних танців

Лютий 18, 2011

У червні 2010 року вчитель французької мови Драка О. В. та учениця 7-А класу Смірнова Катерина стажувалися у колежі Еміль Гійомен міста Мулен та початковій  школі міста Шаврош (регіон Овернь, Франція). Стажування дало змогу не лише ближче познайомитися із системою  середньої  освіти у Франції, глибше пізнати історію та культуру цієї країни, а й обговорити шляхи подальшої співпраці. Керівник колежу Еміль Гійомен пан Гросламбер  виявиви неабияку зацікавленість у встановленні партнерських стосунків з нашою школою.

Робота над проектом триває

Лютий 17, 2011

Віднедавна запрацював новий сайт для педагогів, учнів та їх батьків „Школа моєї мрії”. Мета створення даного сайту – поінформованість про українські школи. На сайті буде розміщено інформація про школи з усіх областей України, які бажають,щоб про них знали, яким є що про себе розповісти і які хочуть знайти партнерів для співпраці.

Шукаємо партнерів для співпраці!

Лютий 16, 2011

Відбувся міський конкурс “Таланти багатодітної родини”, у якому від нашої школи взяли участь учениці 10Б класу Козей Аліна, Терещенко Лілія, учні 9Б класу Петрушенко Сергій та Перун Вікторія. За підсумками конкурсу Аліна і Лілія вибороли І місце в номінації “Музичне виконання”, а Вікторія ІІІ місце у номінації “Вокал”.

Міський конкурс “Таланти багатодітної родини”

Лютий 16, 2011

Традиційно 14 лютого школа відзначає День всіх закоханих – свято Святого Валентина. Учні всіх класів школи мали змогу привітати своїх друзів та вичтелів “валентинками”, спеціально для яких учні 6А класу виготовили скриньку. Учні 5-10 класів випустили газети та листівки, виставка яких прикрасила рекреації школи. Учні 5А класу підготували ліричну інсценізацію про Свято Валентина та показали її всім членам шкільної родини.

Стажист із Франції працюватиме в нашій школі

Лютий 14, 2011

До франкомовного центру «Альянс Франсез» прибув на стажування із Франції пан Грегуар ЛЕРУA – cтудент  3-го курсу факультету ТЕЛЕКОМ Лілль-1 вищої інженерної школи МЕРЕЖ  ТА ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ.