Новини

VII Міжнародна олімпіада з основ наук

Лютий 25, 2011

Учні нашої школи взяли участь у ІІ турі VII Міжнародної олімпіади з основ наук, що уже четвертий  рік поспіль співпрацює з Україною.

Наші спортсмени – знову серед перших!

Лютий 24, 2011

th_02.jpgУчні 7А класу Бутенко андрій та Мишалов Володимир знову поповнили свої скарбнички спортивних здобутків.

23 лютого – День захисника Вітчизни

Лютий 23, 2011

Учень 9Б класу Сергій Петрушенко взяв участь у обласному конкурсі “Таланти багатодітної родини” у номінації “Музичне виконання”. Журі конкурсу вразила висока виконавча майстерність Сергія під час гри на гітарі. За підсумками конкурсу він посів почесне третє місце. Сергій переможець міського конкурсу і перемога в обласному – це ще одна нагорода у його скарбниці.

Нова перемога Сергія Петрушенка

Лютий 22, 2011

Учні 10-х класів зустрілися з представниками навчального центру Державної прикордонної служби України. Захід був присвячений історичним подіям у Афганістані в період 1979-1989 рр. Прикордонники розповіли про ці події, воїнів-героїв, показали документальний фільм про складні перепетії війни. Учні з цікавістю прослухали розповідь прикордонників, переглянули фільм. Прикордонник відповіли на питання, що виникли в учнів під час заходу.

Зустріч з прикордонниками

Лютий 21, 2011

th_002.jpgУчень 4А класу Владислав Кривенко взяв участь у міському фестивалі з сучасних танців “Зірки Експресії” і за його підсумками посів два перших місця у номінаціях “Хіп-хоп” та “Диско”.

Владислав Кривенко – переможець міського фестивалю з сучасних танців

Лютий 18, 2011

У червні 2010 року вчитель французької мови Драка О. В. та учениця 7-А класу Смірнова Катерина стажувалися у колежі Еміль Гійомен міста Мулен та початковій  школі міста Шаврош (регіон Овернь, Франція). Стажування дало змогу не лише ближче познайомитися із системою  середньої  освіти у Франції, глибше пізнати історію та культуру цієї країни, а й обговорити шляхи подальшої співпраці. Керівник колежу Еміль Гійомен пан Гросламбер  виявиви неабияку зацікавленість у встановленні партнерських стосунків з нашою школою.

Робота над проектом триває

Лютий 17, 2011

Віднедавна запрацював новий сайт для педагогів, учнів та їх батьків „Школа моєї мрії”. Мета створення даного сайту – поінформованість про українські школи. На сайті буде розміщено інформація про школи з усіх областей України, які бажають,щоб про них знали, яким є що про себе розповісти і які хочуть знайти партнерів для співпраці.

Міський конкурс “Таланти багатодітної родини”

Лютий 16, 2011

Традиційно 14 лютого школа відзначає День всіх закоханих – свято Святого Валентина. Учні всіх класів школи мали змогу привітати своїх друзів та вичтелів “валентинками”, спеціально для яких учні 6А класу виготовили скриньку. Учні 5-10 класів випустили газети та листівки, виставка яких прикрасила рекреації школи. Учні 5А класу підготували ліричну інсценізацію про Свято Валентина та показали її всім членам шкільної родини.

Шукаємо партнерів для співпраці!

Лютий 16, 2011

Відбувся міський конкурс “Таланти багатодітної родини”, у якому від нашої школи взяли участь учениці 10Б класу Козей Аліна, Терещенко Лілія, учні 9Б класу Петрушенко Сергій та Перун Вікторія. За підсумками конкурсу Аліна і Лілія вибороли І місце в номінації “Музичне виконання”, а Вікторія ІІІ місце у номінації “Вокал”.

Стажист із Франції працюватиме в нашій школі

Лютий 14, 2011

До франкомовного центру «Альянс Франсез» прибув на стажування із Франції пан Грегуар ЛЕРУA – cтудент  3-го курсу факультету ТЕЛЕКОМ Лілль-1 вищої інженерної школи МЕРЕЖ  ТА ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ.