Новини

Великодневе диво

Квітень 29, 2013

Традиційно, перед святом Великодня, учні школи проводили майстер класи по прикрашанню великодневих яєць. В цьому році було освоєно нові техніки писанкарства, а також техніки мотанок, дряпанок та бісероприкрашання. У холі школи було створено композицію із найкращих робіт учнів. Цією композицією учнівський та педагогічний колектив вітає громаду із святом Великодня. Бажаємо міцного здоров’я, щастя та благополуччя.

Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності

Квітень 27, 2013

Нова перемога на Всеукраїнському МАН

Квітень 26, 2013

Відбувся ІІІ Всеукраїнський етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України з хімії та біології. Черкаську область на ньому представляли учні нашої школи Лілія Чубса та Богдан Ковтун.

Першість України по КУДО

Квітень 26, 2013

th_Изображение 081.jpgУ Маріуполі відбулася першість України по КУДО. У ній взяв участь учень 7-Б класу, нашої школи, В’ячеслав Даниленко. За підсумками змагань хлопець у категорії 210 – 11-12 років виборов І місце та був нагороджений золотою медаллю і кубком переможця.

День цивільного захисту

Квітень 25, 2013

З метою ефективних дій під час надзвичайних ситуацій техногенного або природного характеру 25 травня 2013 року в школі проходив День цивільного захисту та об’єктове тренування.

Жінці, матері присвячується

Квітень 25, 2013

На базі колегіуму «Берегиня» відбувся міський конкурс «Жінці, матері присвячується». Учні шкіл міста змагалися у чотирьох номінаціях: «читці», «інсценізація», «літературно-музична композиція» та «пісня» за творами письменників світової літератури.

Підсумки екологічних акцій за рік

Квітень 25, 2013

Підбито підсумки екологічних акцій по збору макулатури та пластикових пляшок за рік. У зборі макулатури перше місце виборов 3-А клас (класовод Н. А. Шевченко) – 1745 кг., друге місце посів 8-А клас (класний керівник У. О. Артьомова) – 1740 кг., третіми були учні 4-Б класу (класовод Т. М. Могильна) – 1148 кг.

Міжнародні змагання «Престиж»

Квітень 24, 2013

th_Изображение 076.jpgУ Запоріжжі відбулися міжнародні змагання з сучасних танців «Престиж». У них взяв участь учень 11-Б класу, нашої школи, Микита Черкасов. За підсумками змагань хлопець виборов два других місця, отримавши срібні медалі, у номінаціях: «Хаус-соло», «Диско-соло» та два третіх місця, за що був нагороджений бронзовими медалями, у номінаціях: «Диско-дуети» та «Хіп-хоп соло». Це чергова блискавична перемога Микити, який активно готується до чемпіонату світу. Ми маємо надію, що на ньому він знову підтвердить свій високий професійний рівень у сучасних танцях.

Міський фестиваль соціально-психологічних театрів

Квітень 23, 2013

Відбувся міський фестиваль соціально-психологічних театрів. У ньому взяв участь психологічний театр нашої школи «Паралелі» у складі: Максима Нечипоренка (8-Б), В’ячеслава Вінника, Костянтина Риженка, Артема Поліщука (8-А), Марини Радько та Вікторії Сивачук (9-А). Керівник театру – Світлана Миколаївна Харитонова.

День народження клубу «AQVA»

Квітень 22, 2013

У міському Будинку культури ім. Кулика відсвяткував чергову річницю з дня народження клуб «AQVA». В урочистостях взяли участь його осередки з різних шкіл міста.