Новини

Перенесення занять

Жовтень 29, 2010

Передплата – 2011

Жовтень 29, 2010

Розпочалася передплата на періодичні видання по всій Україні. Традиційно наша школа активно працює по забезпеченню періодичними виданнями учнів та вчителів. Шкільний парламент звертається до всіх учнів школи внести своєї пропозиції щодо передплати.

Пропозиції приймають координатор передплати по нашій школі, педагог-організатор Коркішко Ігор Олексійович та голова інформаційного комітету шкільного парламенту Акуліна Анастасія.

Тренінг “Лідери освітніх ініціатив”

Жовтень 29, 2010

Учитель української мови та літератури Кучеренко Ірина Петрівна взяла участь у навчальному тренінгу “Лідери освітніх ініціатив”, організованому тренерами, які пройшли навчання у Польщі. Тренінг було проведено на базі Черкаської спеціалізованої школи № 28.

ІІ Всеукраїнський форум юних дипломатів “Здорова планета – здоровий ти”

Жовтень 28, 2010

Команда нашої школи у складі: Довгаль Л. В., Нагірняк А, Зінченко О., Акуліної А. – стала учасником ІІ Всеукраїнського форуму юних дипломатів “Здорова планета – здоровий ти”, який проводився в Розсошенській гімназії Полтавської області.

Фестиваль “Золота Осінь”

Жовтень 27, 2010

Традиційний осінній марафон під егідою дитячого об’єднання “Країна Пригод” проходив  у жовтні в нашій школі. У фестивалі “Золота Осінь” взяли участь: 1Б (класовод Остапенко С. П.), 2Б (класовод Могильна Т. М.), 3А (класовод Невмита Л. М.), 3Б (класовод Мотренко С. М.), 4А (класовод Кикоть О. М.), 4Б (класовод Сіденко Л. М.), 6А (класний керівник Артьомова У. О.), 6Б (класний керівник Довгаль Л. В.), 7А (класний керівник Кучеренко І. П.), 8А (класний керівник Коваленко О. Ф.), 8В (класний керівник Засядько Л. В.), 9Б (класний керівник Чубса С. М.), 10А (класний керівник Бряник І. В.) та 10Б (класний керівник Кононенко Т. Г.). Творчі класні колективи продемонстрували цікаві музичні, вокальні, хореографічні, драматичні номери. Фестиваль проходив у трьох вікових категоріях: 2-4 класи, 6-7 класи та 8-10 класи.

Педагогічна рада

Жовтень 26, 2010

Відбулася жовтнева педагогічна рада “Визначення досягнень та витоків реалізації цільової комплексної програми розвитку школи на поточний рік”. З доповідю виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Барсукова Лариса Михайлівна. Вона доповідала про підсумки роботи та про основні завдання школи та педагогічного колективу на 2011-2015 роки, виходячи із науково-методичної проблеми школи, були оговорені деякі тези, від яких слід відштовхуватись у роботі.

Осінні канікули

Жовтень 25, 2010

З 25 по 31 жовтня згідно навчального плану школи триватимуть осінні канікули. Учні зможуть не тільки відпочити, але і взяти участь у  різноманітних заходах, які проходитимуть як в школі, так і в позашкільних закладах. З планом роботи на канікулах можна ознайомитися на нашому сайті.

Інтелектуальна гра «Я і мої права в школі»

Жовтень 22, 2010

Сьогодні, в рамках тижня правових знань,що проходить в школі, відбулось змагання між командами 9-10 класів. Команди мали відповісти  на питання «Я і мої права в школі». Питання, які були запропоновані, стосувались діяльності нашої школи та Конвенції про права дитини. Учні зрозуміли, що вся діяльність школи, їхня активна участь в шкільному та позашкільному житті, заснована на міжнародному документі, що діє в Україні з 1991 року.

І гра міського турніру “Що? Де? Коли?”

Жовтень 21, 2010

Відбулася І гра міського турниру “Що? Де? Коли?”, в якій взяли участь дві команди нашої школи “Мудрі сови” та “Всезнаючі Незнайки”. За підсумками гри команда “Мудрі сови” у складі: Коробко Павло (капітан), Кулик Денис, Вовчок Іван, Степаненко Ірина, Гиріч Роман, Могильна Наталія, Кіря’н Євген та Некрасенко Оксана – посіла 3 місце, та є одним з лідерів  турніру. Команда “Всезнаючі Незнайки” ділить 7-11 місце у турнірній таблиці, але попереду ще чотири гри  і у неї також є всі шанси стати одним з лідерів.

Програма “Європейська освіта” : навчання за кордоном

Жовтень 20, 2010