Новини

Методичне об’єднання вчителів-логопедів

Січень 28, 2011

На базі нашої школи відбулося методичне об’єднання вчителів-логопедів шкільних логопедичних пунктів загальноосвітніх навчальних закладів міста Черкас з теми “Сучасні аспекти вивчення проблеми порушень писемного мовлення у дітей молодшого шкільного віку”.

Дебатний турнир

Січень 27, 2011

10 лютого у приміщенні спеціалізованої школи № 17 відбудеться дебатний турнир за форматом “Ціннісні дебати Карла Поппера” з теми “Обмеження свободи преси є необхідним”. Команда дебат-клубу “Статус” є активним учасником і призером багатьох дебатних турнирів і братиме участь в цьому черговому турнирі. Очолює команду шкільний психолог, коорднатор діяльності дебат-клубу Харитонова Світлана Миколаївна.

Форум обдарованих дітей

Січень 26, 2011

Учнів, переможців ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, І етапу конкурсу-захисту робіт Малої академії наук, ІІ етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика та їх вчителів зібрав традиційний січневий “Форум обдарованих дітей”. Директор школи Ткаченко Тетяна Єгорівна привітала учнів та вчителів із вагомими перемогами та побажали подальших успіхів у наступних етапах. кожний з учнів-переможців отримав вітальну листівку та цінний подарунок – фірмову кружку з гербом нашої школи, а вчителям, які їх підготували була оголошена подяка.

Психолого-педагогічний семінар

Січень 25, 2011

Відбувся психолого-педагогічний семінар-практикум з науково-методичної теми школи “Компентентний учитель”.

Всеукраїнський конкурс “Колосок-2010″

Січень 24, 2011

Підведені підсумки Всеукраїнського науково-природничого конкурсу “Колосок-2010″. Традиційно наша школа бере активну участь у цьому конкурсі: 162 учні 2-10 класів перевірили свої знання з природничих предметів. І тому ми пишаємося нашими перемогами: 67 учнів вибороли “Золотий колосок”, 91 учень виборов “Срібний колосок”, з них 8 учнів – 3 “Срібних колоска”, 22 учня – 2 “Срібного колоска” та 23 учня по одному “Срібному колоску”.

Чергове засідання батьківського лекторію

Січень 21, 2011

Відбулося чергове засідання батьківського лекторію. Напередодні  було проведено методичне об’єднання класних керівників із присутністю директора школи на якому проаналізовано результати моніторингового дослідження рівня навчальних досягнень учнів школи, поставлено завдання на ІІ семестр, вироблені шляхи підвищення рівня успішності. Основним завданням засідання батьківського лекторію був аналіз рівня навчальних досягнень учнів класів, індексу успішності кожного учня, постановка нових завдань на ІІ семестр. Також піднімались питання розвитку навичок читання, ролі батьків у вихованні культури поведінки, заохочення і покарання, підготовка до ДПА, особливості психолого-фізиологіного розвитку підлітка, батьківського авторитету і дитини.

Шкільні змагання з настільного тенісу

Січень 20, 2011

19 січня в нашій школі пройшли змагання з настільного тенісу серед учнів 5-10 класів.

Міський конкурс “Новорічний настрій освітнього закладу”

Січень 20, 2011

На виконання наказу департаменту освіти та гуманітарної політики від 20. 12. 2010 № 805 з 23 грудня 2010 року по 14 січня 2011 року проведено міський конкурс “Новорічний настрій освітнього закладу”.

За здоровий спосіб життя

Січень 19, 2011

Черкаською обласною федерацією Лао-Тайських бойових мистецтв «Лао-Муей» було проведено яскравий, неперевершений захід, присвячений пропагуванню здорового способу життя та гармонійного розвитку людини. Представники клубу гармонійного розвитку «Самай» продемонстрували учням 6-10 класів зразки східних бойових мистецтв, змістовно розповіли про особливості виникнення та пристосування того чи іншого мистецтва. Також було показано прийоми самозахисту, розіграно життєві ситуації та можливі моделі поведінки під час небезпечної ситуації чи нападу.

Вітаємо переможців МАН

Січень 18, 2011

Відбувся І етап захисту наукових робіт Малої академії наук. Учениця 10Б класу Акуліна Анастасія представила на захист роботу  у секції “Медицина та валеологія” “Дослідження впливу соціально-гігієнічних факторів на здоров’я школярів” (науковий керівник Чубса С. М.), у секції “Економіка” роботу захищала учениця 9Б класу Чубса Лілія: “Оцінка доцільності і соціальної реклами енергоефективних технологій на шляху енергетичної незалежності України” (науковий керівник Засядько Л. В.)