Новини

Вітаємо дитяче об’єднання “Країна Пригод” з Днем народження!

Листопад 27, 2008

Дитяче об’єднання “Країна Пригод” відсвяткувало свій 12-й День народження. На цьому святі силами 5-8 класів було показано інсценізовані уривки дитячих творів під загальною назвою “Ретрофестиваль”. Кожна постановка має винагороди на міських та обласних конкурсах художньо-естетичного напрямку. Також координатором об’єднання Коркішко І. О. була представлена мультимедійна презентація, яка познайомила глядачів з академіками Академічної Ради школи і досягненнями дитячої організації за останній період. Гостями цього заходу були педагоги-організатори області та міста, представники дитячих громадських організацій, методисти міського методичного кабінету, вчителі школи, учні.

Вітаємо призера ІІІ етапу IV Міжнародної олімпіади з основних наук Івкову Марину!

Листопад 26, 2008

15 листопада 2008 року в Києві відбувся  ІІІ етап IV Міжнародної олімпіади з основних наук.

Вітаємо переможця конкурсу “Обираючи професію – обираєш майбутнє”

Листопад 21, 2008

В рамках регіонального професійного заходу “Обираючи професію – обираєш майбутнє” відбувся конкурс серед учнів 10-11-х класів на кращий рекламний відеоролік “Моя майбутня робітнича професія” (ізоляційник) Учень нашой школи Надолінський Дмитро (11-А) посів І місце та був нагороджений цифровим фотоапаратом. Вітаємо!

Виставки книг в школі

Листопад 20, 2008

Активний учасник усих шкільних заходів – бібліотекар школи Міщенко Лідія Василівна.

День пам’яті до 75 річниці Голодомору

Листопад 19, 2008

Уроки пам’яті в 1-4 та 10-11 класах.

Відкриті виховні заходи в 4-х класах

Листопад 19, 2008

Сьогодні були проведені відкриті виховні заходи в 4-х класах:

IV Міжнародна оліміпада з основних наук

Листопад 18, 2008

15 листопада 2008 року наші учні-переможці ІІ етапу IV Міжнародної оліміпади з основних наук були запрошені для участі в ІІІ етапі Олімпіади.

Підсумки Тижня Толерантності та Європейського Молодіжного Тижня

Листопад 18, 2008

З 6 по 16 листопада 2008 року в закладі проводився Тиждень Толерантності та Європейський Молодіжний Тиждень відповідно складених заходів.

Вітаємо переможців міської спартакіади школярів з шахів!

Листопад 14, 2008

Підведені підсумки міської спартакіади школярів з шахів. Команда нашої школи у складі: Лимаренко Анни, учениці 10-А класу та Зотова Дениса, учня 10-Б класу, посіла 2 місце в командному заліку серед 26 команд Черкаських шкіл. Лимаренко Анна в індивідуальному заліку також стала срібним призером спартакіади та отримала диплом і цінний подарунок. Шкільний парламент, дитяче об’єднання “Країна пригод” вітає наших переможців та висловлює надію, що перемоги Ані і Дениса будуть суттєвим проривом в спортивній роботі школи. Так тримати!

Оосбливий день у школі!

Листопад 13, 2008

Сьогодні в школі проходив особливий день – день “Я – толерантний” в рамках Тижня Толерантності. Зранку учаснки шкільного Євроклубу провели громадське опитування серед старшокласників, батьків та вчителів “Чи вважаєте Ви себе толерантною людиною?” 218 респондентів відповіли позитивно та погодились носити протягом дня на одязі символ толерантності – відкрите серце (значок був виготовлений ученицею 8-А класу Довгаль Людмилою). Також протягом дня відбувся відкритий форум “Як я розумію толерантність”. Учні школи підібрали дуже гарні і цікаві слова, які вони асоціюють зі словом “толерантність”.