Новини

Вітаємо переможців!

Січень 29, 2009

Відбувся міський туристсько-краєзнавчий залік “Моя мала Батьківщина”, в якому взяла участь команда нашої школи в складі: Мурзи Крістіни (7Б), Макаренко Вікторії (7В), Короля Євгена (8А) та Гамми Дарини (8А) під керівництвом учителя географії Коваля Віктора Івановича.

Форум обдарованих дітей

Січень 29, 2009

Традиційно, кожного року, в кінці січня підводяться підсумки участі школи в ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, ІІ етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика, І етапу захисту робіт Малої академії наук

Свято книги

Січень 28, 2009

Тиждень початкової школи відкрив захід присвячений книзі. Класоводи 2-х класів Кикоть Ольга Миколаївна та Сіденко Людмила Миколаївна разом із дітьми 1 та 2 класів подорожували в чарівному світі казок. Глаядачі опинились на 7 станціях завдяки загадковій квітці. Діти з задоволенням відповідали на питання вікторіни, згадали приказки та прислів’я, показали глядачам 2 вистави “Теремок” та  “Рукавичка”, співали дитячі пісні.

Початкова школа запрошує

Січень 26, 2009

З 26 по 30 січня проходить тиждень початкових класів. В рамках тижня будуть проведені відкриті уроки та виховні заходи:

Майстер-клас з технології критичного мислення

Січень 23, 2009

Відбувся майстер-клас вчителя української мови і літератури Барсукової Лариси Михайлівни з технології критичного мислення для керівників МО міста. В майстер-класі взяли участь 20 вчителів, керівників шкільних методичних об’єднань, серед них, керівник методичного об’єднання Придніпровського района Черненко Наталія Іванівна та методист міського методичного кабінета Нестеренко Наталія Василівна.

Міжнародна екологічна віртуальна школа ENO

Січень 22, 2009

Акція “Будьмо взаємоввічливими”

Січень 21, 2009

Шкільний парламент та академічна рада дитячого об’єднання “Країна Пригод” виступили з ініціативою провести загальношкільну акцію “Будьмо взаємоввічливими”. Мета акції навчити дітей толерантно відноситись до своїх однолітків, вчителів та взагалі перегялянути стосунки з оточуючими людьми.

Засідання академічної ради дитячого об’єднання “Країна Пригод”

Січень 16, 2009

Відбулося засідання академічної ради дитячого об’єднання “Країна Пригод” до урочистого відзначення переможців ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, ІІ етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, І етапу захисту робіт малої академії наук. На засіданні було прийнято рішення про створення презентації “Золота скарбниця школи” та про підготовку святкового концерту.

Мережева олімпіада від Національної Академії Управління

Січень 14, 2009

Стартувала Всеукраїнська мережева олімпіада з 8 навчальних предметів:

Наші успіхи

Січень 13, 2009

Підведені підсумки виступів наших учнів на ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад, ІІ етапі Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика та І етапу захисту робіт МАН.