Новини

Перемоги у конкурсі Петра Яцика

Листопад 29, 2011

Підбито підсумки II етапу XI Міжнародного конкурсу української мови ім. Петра Яцика. Учениця 7-А класу Марія Талалаєвська виборола 2 місце, учениця 8-А класу Вікторія Сивачук посіла 3 місце, а учениця 3-А класу Анастасія Негрій отримала подяку.

Юлія Когут – кращий правознавець школи

Листопад 28, 2011

Підбито підсумки IIетапу Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін з правознавства. Учениця 10-Б класу Юлія Когут (вчитель І. В. Бряник) у нелегкій боротьбі з сильними суперниками посіла 3 місце. Це великий успіх не тільки Юлії, а й всієї школи, тому що це перше визначне досягнення у олімпіаді з правознавства за останні десять років.

Екологічний форум дітей та молоді України

Листопад 28, 2011

У Києві відбувся екологічний форум дітей та молоді України. Вперше у ньому взяла участь команда з Черкас, а саме: учениця 11-Б класу Анастасія Акуліна, екологічний театр у складі Ольги Івченко, Микити Черкасова, Богдана Ковтуна, Анни Савеги (10-Б), Павла Коробка (9-А), вчителя біології та екології Світлани Миколаївни Чубси та керівника екологічного театру, педагога-організатора Ігоря Олексійовича Коркішка.

Школа готується до Нового Року

Листопад 25, 2011

З метою створення святкового новорічного настрою у школі відкрилася Казкова майстерня! Першими умільцями виявилися вчителі. У творчій тісній обстановці, з мелодичними піснями і наснагою вони створювали новорічне диво – Віфліємську зірку, такими зірками будуть прикрашені рекреації нашої школи та класні кімнати.

Цікава зустріч

Листопад 24, 2011

Напередодні святкування Дня визволення м. Черкас від німецько-фашистських загарбників перед учнями школи із літературно-музичною композицією, присвяченої цій славетній даті, виступив творчій колектив ветеранів війни та праці «Промінь» Будинку офіцерів. Для слухачів прозвучали поетичні твори про війну, музичні композиції, пісні воєнних та повоєнних років. Звучав акапельний спів, спів під акомпанемент баяну. Усі присутні отримали естетичну насолоду від прослуховування «живої» музики.

Всеукраїнський семінар «Основи інклюзивної освіти»

Листопад 23, 2011

Директор школи Т. Є. Ткаченко взяла участь у навчально-методичному семінарі «Основи інклюзивної освіти», який відбувся у ресурсному консультативно-методичному центрі корекційної роботи та інклюзивного навчання у Києві. Семінар проходив за сприянням інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, інституту соціальної педагогіки Національної академії педагогічних наук України та Науково-виробничого підприємства «ВАБОС».

Перемоги у мовно-літературних конкурсах

Листопад 22, 2011

th_5.jpgПідбито підсумки II етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка, який проводився вдруге. Учениця 5-А класу Ірина Вовк та учениця 7-А класу Марія Талалаєвська проявили справжні бійцівські здібності та вибороли треті місця. Це перший великий успіх нашої школи в цьому конкурсі.

Кращі математики школи

Листопад 22, 2011

Підбито підсумки II етапу Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін з математики.

Фестиваль «Золота осінь» 2-4 класи

Листопад 21, 2011

У заключному турі загальношкільного фестивалю «Золота осінь» представляли свої творчі наробки учні 2-4 класів. Глядачі почули чудові пісні у виконанні Владислава Чернеця (2-В), Вікторії Лесечко (2-Б), Володимира Ільїна (4-В), дуетів дівчат 2-А та 3-Б класів, вокальних ансамблів 2-А, 2-Б та 4-А класів.

Нарада з міністром освіти і науки, молоді та спорту України

Листопад 21, 2011

18 листопада 2011 рокуі на базі Пирятинського ліцею Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник провів нараду для вчителів Полтавської, Київської, Харківської, Сумської, Черкаської, Чернігівської областей, на якій обговорили зміст проекту Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти.
Нараду відкрив перший віце-президент Національної академії педагогічних наук України Василь Миколайович Мадзігон.
У роботі наради взяли участь: Борис Жебровський – заступник міністра освіти і науки, молоді та спорту України, Олег Єресько – директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, Сергій Дятленко – начальник відділу природничо-математичної та технологічної освіти Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.