Новини

Кращі біологи школи

Листопад 29, 2012

Відбувся другий етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін з біології. Учні нашої школи знову демонстрували ґрунтовні знання та отримали одразу шість призових місць. Анастасія Демченко (7-Б), Марія Талалаєвська (8-А) та Анжеліка Гаврилова (10-Б) посіли другі місця, а Святослав Хандюк (8-Б) , Юлія Когут (11-Б) та Крістіна Мурза (11-Б) були третіми.

Всеукраїнська науково-практична конференція

Листопад 28, 2012

У межах Всеукраїнського науково-практичного психолого-педагогічного проекту «Вибір успішної професії» в Києві відбулася конференція «Неперервна професійна орієнтація: досягнення науково-практичних досліджень» в якій взяла участь психолог нашої школи С. М. Харитонова. У конференції взяли участь науковці, викладачі вищих навчальних закладів столиці та регіонів України, керівники освіти, директори шкіл-учасників проекту, психологи-практики, студентська та учнівська молодь.

Візит поважних гостей

Листопад 27, 2012

th_Изображение 005.jpgНашу школу відвідали аташе з питань культури Відділу преси, освіти та культури Посольства США Джеральд Френк та помічник аташе з питань культури Лілія Шило. Гості вивчали можливості школи щодо участі у Програмі стипендій Посольства США з вивчення англійської мови для учнів з соціально незахищених сімей та учнів з особливими потребами у 2013-2014 рр. English Access Microscholarship Program (Access Program).

Стажування у МАН України

Листопад 27, 2012

У Києві відбулася осіння настановча сесія Всеукраїнських очно-заочних шкіл Малої академії наук України. Протягом шести днів 146 учнів МАН займалися на базі провідних вищих навчальних закладів України у шести секціях: хімічній, математичній, астрономічній, технічній, лінгвістичній та інформаційно-телекомунікаційних технологій. Серед них був і учень нашої школи, одинадцятикласник, Богдан Ковтун, який працював у секції «хімія». Ця секція працювала на базі хімічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка та лабораторії «МАНЛаб». Тут учні змогли не тільки послухати лекції з органічної та неорганічної хімії провідних фахівців факультету, а й провести хімічні експерименти.

Павло Юнаш – володар кубку України

Листопад 27, 2012

th_38.jpgУ Миколаєві відбулися змагання на кубок України з автомодельного спорту. У них взяв участь учень 11-Б класу, нашої школи, Павло Юнаш. У класі кордових автомобілів АМ-2 Павло виборов перше місце за що отримав кубок України та був нагороджений золотою медаллю і грамотою переможця.

Енергозбереження очима дітей

Листопад 26, 2012

th_рис1.JPG.jpgУчні нашої школи взяли участь у міському конкурсі дитячої творчості «Енергозбереження очима дітей» , який проводився з ініціативи Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Фестиваль «Золота осінь» (8-11 кл.)

Листопад 26, 2012

Добіг до завершення загальношкільний фестиваль «Золота осінь». Останніми демонстрували свої доробки учні 8-11 класів. Глядачі побачили дует гітаристів 8-А класу, які зіграли мелодію пісні «Ніч така місячна…», ритмічні танці від 8-А, 8-Б та 9-А класів, пісні у виконанні представників 8-Б, 9-А та 10-Б класів. Наприкінці фестивалю учні 11-Б класу зачарували всіх присутніх незвичайною пародією на «Бурановських бабусь».

Нова перемога Анжеліки Гаврилової

Листопад 26, 2012

th_Изображение 003.jpgУ нашому місті відбулися обласні змагання з легкої атлетики, присвячені Олімпійському дню бігу.

Перші олімпійські перемоги

Листопад 23, 2012

Розпочався другий етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. Учні нашої школи демонструють ґрунтовні знання та отримують перемоги.

ХІІ міжнародна науково-практична конференція

Листопад 23, 2012

th_Изображение 005.jpgЗ 21 по 22 листопада у місті Києві проходила ХІІ міжнародна науково-практична конференція з теми «Актуальні проблеми навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому середовищі у світлі реалізації конвенції ООН про права інвалідів».