Смачного

organizacija-harchuvannja

Харчування дитини є одним з найважливіших чинників, які впливають на її здоров’я, забезпечує нормальний розвиток, сприяє профілактиці захворювань, продовженню життя і створює умови для її адекватної адаптації до навколишнього природного середовища. Згідно з чинним законодавство через сайт Prozorro.gov.ua був проведений тендер щодо забезпечення безкоштовного харчування для учнів 1-4-х класів та категорійних дітей. У цьому році надавати послуги харчування буде ФОП Котенко Ж.Г. Відповідно до цього у школі змінено меню та цінову політику.

Примірне двотижневе меню
для одноразового харчування учнів
Черкаської спеціалізованої школи I-III ступенів № 3
Черкаської міської ради Черкаської області

I тиждень

Дні тижня

Назви страви

Вихід страви для

дітей віком від 6 до 10 років (1-4 класи)

Вихід страви для

дітей віком від 10 років i старше (5-11 класи)

Понеділок Сосиска відварна 30 35
Каша пшенична 100 120
Салат із сезонних овочів 30 40
Хліб 30 40
Чай з цукром 200 200
Вівторок Каша рисова 100 120
Риба тушена з овочами 30/20 40/20
Хліб 30 40
Чай з лимоном 200 200
Середа Каша гречана з тефтелею 120/30 150/40
Хліб 30 40
Компот із фруктів 200 200
Четвер Пудинг з варенням a6o ліниві вареники 100/30 130/30
Сік 200 200
П’ятниця Ньокі (картопляні галушки) з

фрикаделькою

100/40 120/50
Салат з сезонних овочів 30 40
Хліб 30 40
Чай з цукром 200 200

II тиждень

Понеділок Оладки з повидлом 120/20 140/30
Сік 200 200
Вівторок Каша гречана з маслом 100 120
Котлета куряча 30 40
Саяат із сезонних овочів 30 40
Хліб 30 40
Чай з лимоном 200 200
Середа Картопляне пюре 100 120
Котлета рибна 30 40
Салат із сезонних овочів 30 40
Хліб 30 40
Чай з цукром 200 200
Четвер Каша пшенична 120 140
Ковбаски по-каневські з соусом 30/10 40/10
Хліб 30 40
Напій кавовий 200 200
П’ятниця Паелья з куркою 100/20 120/30
Салат з сезонних овочів 30 40
Хліб 30 40
Чай з лимоном 200 200